Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen

Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dosud nejznámější postava z komiksů se na podzim probudí v Agentech SHIELDu, aneb co přinesl Comic-Con: Obrázky, informace, teaser. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Nejznámějším Ghost Riderem je Johnny Blaze, v Agentech SHIELDu se však objeví Robbie Reyes. To je v komiksech středoškolák, který pracuje jako automechanik. Aby zlepšil život sobě i bratrovi upoutanému na invalidní vozík, zúčastní se pouličních závodů, při kterých je zastřelen. Proč si showrunneři vybrali právě tuhle verzi Ghost Ridera? Líbilo se jim, že je to v komiksech poměrně čerstvá postava a jeho osud dobře zapadal do současné situace, která v seriálu panuje.

Postava se však nebude držet komiksové předlohy věrně. Zatímco v sešitech je Robbie posedlý duchem satanistického sériového vraha, v seriálu zřejmě bude postava čerpat síly stejným způsobem, jako Johnny Blaze, tedy z „Ducha odplaty (Spirit of Vengeance). Showrunneři přiznávají, že obecně čerpají z několika verzí Ghost Ridera, a že v seriálu bude něco „maličko jiné“ i co se týče vzhledu postavy. Ikonické hořící lebky se zřejmě dočkáme, jen možná ne tak často. Což je vzhledem k omezeným možnostem seriálového rozpočtu pochopitelné. Hlavní je pro scenáristy osobnost Robbieho a jeho vztah s bratrem. A proč Ghost Rider? Protože společně s Doctorem Strangeem Marvel otevírá dveře do magické části svého světa a v televizi se magie manifestuje právě skrze Ghost Ridera. Dolů do galerie jsme přidali nové fotky Ghost Riderova pekelného auta.

Původní novinka: Tak je to oficiální. Ve čtvrté sezoně Agentů SHIELDu se objeví Ghost Rider. Nikoliv však nejznámější Ghost Rider Johnny Blaze, ale Robbie Reyes, o kterém jsme více psali v předchozí novince. Hraje ho Gabriel Luna (True Detective, Matador). Robbie nejezdí na motorce, ale v autě, které si můžete prohlédnout níže. Automobil byl odhalen v níže přiloženém videu. V playlistu je pak první teaser, bloopery a castinová videa několika z ústředních herců. V galerii najdete nejnovější obrázky. Jinak byl panel na Comic-Conu na novinky celkem skoupý, ale velké odhalení Ghost Ridera to vynahrazuje.

Doplníme, že se seriál přesouvá v programu na desátou hodinu, v případě potřeby tedy může být o chlup drsnější. 4. sezona je podle šéfa Marvel TV Jepha Loeba zatím nejambicióznější, což je vzhledem k obsazení slavné komiksové postavy pochopitelné. Během Q&A se diváci ptali, jak to bude s Bobi a Hunterem, když nakonec nedostali vlastní seriál. Podle producenta Jeffreyho Bella je to „utajené“, takže příznivci obou dvou stále mohou tajně doufat. Premiéra 4. řady je naplánována na 20.9. Na závěr přidáváme první kratičký teaser a odhalení Ghost Riderova auta.

Zdroje: EW, EW II, CBM, CBM II, CBM III

Galerie: 7

Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider oficiálně potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest