Defenders: Avengers z Netflixu v prvním teaseru

Defenders: Avengers z Netflixu v prvním teaseru | Fandíme filmu
Tým hrdinů z ulic New Yorku už se skládá, dočkal se oznamovacího videa, které možná nabízí první nápovědu o tom, čemu budou hrdinové čelit.

"You think the four of you can save New York? You can't even save yourselves". Marvel rozhodně nelenil a připravil svým fanouškům skutečně nefalšované „červencové vánoce“. Jedním z nejočekávanějších dárků je první oficiální teaser na týmovku The Defenders, která spojí osudy Daredevila, Jessicy Jones, Luka Cage a Iron Fista. Teaser neobsahuje žádné nové záběry, což je logické, vzhledem k tomu, že natáčení ještě ani nezačalo, nicméně s přihlédnutím k tomu, že premiéra byla oznámena na příští rok, lze očekávat, že natáčení začne v nejbližších týdnech.

Necelou minutu dlouhé video za doprovodu písničky od Nirvany s názvem "Come As You Are" představuje loga a symboly spojené s jednotlivými členy budoucí první obranné linie města New York. Novinové útržky o ďáblovi z Hell´s Kitchen, dalekohled a logo Alias Investigations, díry po kulkách a nadpis Seagate Prison, odkazující k Luku Cageovi, který je s tamějším vězením osobně obeznámen, a konečně načmáraná poznámka, kdo že Danny Rand vlastně je.

Oficiálně uveřejněná synopse říká, že Marvel´s The Defenders se spojí, aby čelily zatím své největší hrozbě, což rozhodně nevrhá příliš jasnější světlo na to, co od příběhu vlastně čekat. Zlověstný hlas Sticka (Hůlky) varuje hrdiny před nebezpečím, kterému se podle něj postavit nedokážou. Myslí tím někoho, koho už známe? Nebo se snad budou muset hrdinové postavit přímo proti němu a jeho přisluhovačům? Podělte se o své tipy, The Defenders se objeví na Netflixu někdy v průběhu roku 2017. Showrunnery seriálu jsou Douglas Petrie a Marco Ramirez, kteří měli na starost druhou sezonu Daredevila a výkonným producentem je Drew Goddard, jenž celý svět komiksových seriálů od Netflixu a Marvelu pomáhal rozjíždět.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest