Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily

Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Flash dostal posilu z Harryho Pottera, objevilo se několik fotek a máme tu první pohled na nového speedstara.

Seriálový Flash se za pár měsíců rozběhne do své třetí sezóny, a tak se pojďme podívat, na koho se v ní můžeme těšit. Nově se totiž ke stálému osazenstvu přidá Tom Felton (na obrázku dole). Toho určitě znáte jako Draco Malfoye z Harryho Pottera.

Felton by si měl zahrát Juliana Dorna, jednoho s Flashových kolegů v CSI (oddělení pro vyšetřování místa činu u místní policie). A měl by mít podezření, že za Barryho (Grant Gustin) dobrosrdečností je něco víc než se na první pohled zdá. Uvidíme, zda si postava Dorna také nese vlastní tajemství či jakým způsobem naloží s Barryho, pokud jej odhalí. Na první pohled se nezdá, že by šlo o postavu přímo z komiksů.

Příběhově by se měla další série vypořádávat s událostmi Flashpointu, což je v komiksech dost výrazná událost týkající se časových linek. V seriálu souvisí s výraznou změnou minulosti, kterou Flash na konci druhé série způsobil. Podle všeho by dokonce měla mít vliv i na další DC seriály (Arrow, Supergirl...).

Dalším přírůstkem k obsazení je Todd Lasance (seriál Upíří deníky, Terminus). Nebyl zatím oznámen, ale mihl se na place a měl by mít výraznější roli. Stejně tak dostane více prostoru i Keiynan Lonsdale, který hraje v seriálu Wallyho. Od třetí série ho budeme moci poznat více jako Kid Flashe, k čemuž byl zveřejněn také oficiální obrázek (viz galerie).

Přidáváme také pár fotek z natáčení, na kterých je k vidění potenciální padouch série. Studio zatím ovšem neodhalilo jeho totožnost. Spekuluje se, že jde o Black Racera, který je v komiksech určitým fyzickým aspektem smrti. Na potvrzení si ale musíme počkat, ale pokud by tomu tak bylo, tak bude zajisté potřeba nějakého digitálního doladění.  Jisté je, že rychlíků jako Flash si ve třetí řadě užijeme opravdu plně.

Jak se vám líbil konec druhé řady? A kdo je podle vás nový speedster?

Zdroje: The Wrap, CBM, Collider,

Galerie: 5

Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu Flash: Třetí sezona seriálu nabrala zajímavé posily | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest