Luke Cage: První trailer a Comic-Con

Luke Cage: První trailer a Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Trailer na nový seriál s charismatickým ranařem s neproniknutelnou kůží je prodchnutý hiphopem a slibuje,

Jeden z nejočekávanějších panelů letošního Comic Conu dostál své reputaci a připravil svým fanouškům nezapomenutelný zážitek. Prakticky celé herecké osazenstvo, včetně šéfů a producentů Marvelu, představilo první oficiální trailer, který je propěchovaný kulkami, akcí a adrenalinem a to vše za doprovodu skvělé hiphopové muziky, která by měla být, podle vyjádření tvůrců, dýchající a samostatnou postavou ve vyprávění. Dámy a pánové, Luke Cage je tady …

Bližší příběhové informace jsou drženy přísně pod pokličkou, přesto lze z traileru usuzovat, že Luke se po nějaké době v nečinnosti, rozhodne vzít věci do vlastních rukou a vybojovat zápas o identitu a duši Harlemu na vlastní pěst (nebo dvě). Právě černošská čtvrť v New Yorku, její historie a černošská kultura, se dostane v seriálu hodně do popředí. Seriálový producent Cheo Hodari se nechal slyšet, že Luke Cage bude první skutečně černošskou televizní show ze světa Marvelu. A to sebou přirozeně nese řadu otázek. Jednou z nich je i ta, proč lidé se speciálními schopnostmi vycházejí ze stínu na světlo?

Jeph Loeb, šéf seriálové sekce, se rozpovídal o rozdílu mezi filmovým a seriálovým světem. Podle něj tkví především v tom, že „Avengers zachraňují svět a vesmír. Ale naši hrdinové jsou těmi, kteří zachraňují lidi na ulicích. To jsou příběhy, které chceme vyprávět.“ Mike Colter si je jako představitel hlavní role dobře vědom zodpovědnosti ležící na jeho bedrech. Jeho neprůstřelný hrdina bude čelit podobným výzvám jako Kapitán Amerika, tj. bude se snažit dostát všem očekáváním, které jsou na něj kladeny, ale zároveň bude podle něj Luke vnímán lidmi kolem sebe trochu jinak, než vůdce neohrožených Avengers.

Světlo světa spatřilo také video rekapitulující již odvysílané sezóny Daredevila a Jessicy Jones, ve kterém se objevilo i několik nových záběrů z Luka Cage. Podle všeho je svět připraven na neprůstřelného černého muže. A co vy? Netflix vypustí svého hrdinu do světa 30. září.

Zdroje: MCU Exchange, EW,

Galerie: 2

Luke Cage: První trailer a Comic-Con | Fandíme filmu Luke Cage: První trailer a Comic-Con | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest