Comic-Con: Co všechno představí ročník 2016

Comic-Con: Co všechno představí ročník 2016 | Fandíme filmu
Comic-Con v San Diegu je nejproslulejší akce věnovaná komiksu, fantastice a dalším (kdysi) okrajovým žánrům. Každoročně se na ní předvedou ty nejočekávanější filmy i televizní seriály.

Comic-Con už možná není z pohledu Hollywoodu tak monstrózní jako býval a filmová studia už za prezentace nevyhazují tolik peněz, jako před několika lety, kdy jela hypeová mašina v San Diegu na plné obrátky. Řada společností se dokonce vůbec nedostaví - chybět budou Sony, Fox, Universal, Paramount, Legendary, Lionsgate a z větší části i Disney. Pořád se ale můžeme těšit na oba dva největší komiksové domy, celou řadu populárních seriálů, které Con miluje, a řadu dalších zajímavostí. Co všechno tedy San Diego v roce 2016 nabídne?

Středa 20.7.

  • Středa (vždy se bavíme o americkém čase, u nás tedy vše očekávejte vždy v noci našeho času, potažmo další den) je den, kdy se všechno teprve rozjíždí a žádné velké panely na programu oficiálně nejsou. Reportérům se ale často podaří vyfotit plakáty, které jsou na chodbách výstavní haly vylepené, občas se objeví nějaké trailery na méně známé projekty nebo virální hříčky. Uvedeno bude také několik pilotů k očekávaným seriálům. Jmenovitě to jsou: Riverdale, nový seriál od Berlanti Productions (Flash, Supergirl, Everwood). Powerless, komediální seriál o obyčejných lidech ze světa, ve kterém existují Superman a spol. People of Earth, komediální seriál od Conana O’Briena, jenž bude pojednávat o terapeutické skupině, která se nebude podporovat při zvládání alkoholismu, ale své nepříjemné zkušenosti z únosu marťany. Frekvence vychází ze stejnojmenného filmu, z roku 2000, ve kterém se syn dovolal do minulosti svému zesnulému otci. Time After Time bude pojednávat o dobrodružstvích mladého H.G. Wellse. A nakonec bude promítán také animák Teen Titans Go!, inspirovaný komiksovým týmem Teen Titans. Můžeme tedy z jednotlivých seriálů očekávat první ohlasy.

Čtvrtek 21.7.

  • Dreamworks Animation – Studio slibuje, že představí svůj chystaný animák Trolls, ale prostor bude určitě i pro další tituly
  • Snowden – Na programu Comic-Conu se občas objevují filmy, které vyvolají nejspíš tázavé škrábání na čele. Proč zrovna tady představovat malé drama Olivera Stonea o známém whistleblowrovi, který na veřejnost pustil inkriminující dokumenty NSA?
  • Valerian a město tisíce planet. Asi nejzajímavější panel čtvrtka. Luc Besson přiveze představit svou obří space operu, tak doufejme, že uvidíme trailer. Pokud ne, tak se můžeme těšit alespoň na odpovědi Bessona, Danea DeHaana a Cary Delevingne
  • Moana – Režiséři představí chystanou animovanou disneyovku.
  • Luke Cage – Nový seriál Marvelu a Netflixu, ve kterém se vrací neprůstřelný Luke Cage, známý už z Jessici Jones, uvede sám Jeph Loeb, šéf televizní divize Marvelu.
  • Další seriály: Teen Titans Go!, Scorpion, American Gothis, Fan Favorites, MacGyver, Thunderbirds are Go, Voltron: Legendary Defender, The Good Place, The Last Ship, The Strain, Silicon Valley, Teen Wolf, Colony, Van Helsing, Mr. Robot, Dark Matter nebo Robotech.

Pátek 22.7.

  • Živí mrtví – Chris Hardwick z Talking Dead uvede showrunnera Grega Nicoreta a řadu herců seriálu, kteří určitě přivezou alespoň nějaké materiály k příští sezoně a fanoušci je hned začnou rozebírat, aby konečně odhalili, kdo to tenkrát koupil.
  • Hra o trůny -  Natáčení příští řady začne letos později, takže bychom neměli očekávat, že showrunneři ve společnosti herců odhalí cokoliv nového.
  • Joss Whedon dostal vlastní panel v největším sále, kde může mluvit naprosto o čemkoliv
  • Prechaer – Kevin Smith uvede panel o novém populárním seriálu, kde herci nahlas přečtou kompletní scénář dosud nevysílané epizody
  • Captain America: Občanská válka – Film se dočká projekce za účasti scenáristů Christophera Marcuse a Stephena McFeelyho, kteří momentálně píší Avengers: Infinity War. Tak třeba prozradí něco nového. Oba pánové se zúčastní ještě jednoho panelu, takže šance na ty správné dotazy z publika roste.
  • Agenti SHIELDu přivezou herce i showrunnery a slibují, že odhalí některá tajemství čtvrté sezony. Loni toho moc neprozradili, tak snad to letos napraví.
  • Američtí bohové – Dlouhá léta připravovaný a vysoce očekávaný seriál na motivy románového hitu Neila Gaimana by mohl být tím dalším opravdu velkým seriálem, o kterém bude mluvit úplně každý. Projekt představí showrunner Bryan Fuller a herci.
  • Další seriály: Big Bang Theory, My Little Pony, Bones, Power Ranger, Želvy Ninja, Fear The Walking Dead, Robot Chickem, People of Earth, Powerless, Rick and Morty, Samurai Jack, Bates Motel, Bob's Burgers, Orphan Black, Salem, Archer, South Park, iZombie, Vikings, Scream Queens, Vymýtač ďábla nebo TV Film Sharknado 4.

Sobota 23.7.

  • Warner Bros. bude mít opravdu masivní panel. DC slibuje představit Wonder Woman a Suicide Squad, ale můžeme doufat, že padne nějaká zmínka také o dalších filmech. Warner teď hodně hasí a předvedl už před pár týdny novinářům první záběry z Justice League, tak třeba si bude chtít studio šplhnout i u fanoušků, zvlášť když se mluví o tom, že natáčet přímo v sále jakékoliv video, by mělo být mnohem těžší. Dále se představí LEGO Batman, Král Artuš (doufejme v první trailer), Kong: Skull Island (opět je šance na trailer) a Fantastická zvířata a kde je najít.
  • Marvel Studios – Víme, že přítomný bude šéf studia Kevin Feige, a že budou prezentovány minimálně snímky Doctor Strange a Strážci Galaxie 2. Marvel videa z Comic-Conu nezveřejňuje nikdy, ale třeba tvůrci a herci prozradí něco zajímavého nebo by se třeba mohl stavit Benedict Cumberbatch v kostýmu, podobně jako před několika lety Tom Hiddleston, když jakožto Loki kázal celému šestitisícovému publiku. Všichni věříme, že má Marvel v rukávu nějaké překvapení, například doufáme, že bude odhalena představitelka Captain Marvel.
  • Kevin Smith bude mít panel v největším sále, kde se od něj můžeme rok co rok dočkat hodinky pohodových historek.
  • Vetřelci – Štáb a herci se sejdou k třicátému výročí filmu, Sigourney Weaver téměř určitě prozradí něco o zamýšleném Vetřelci 5.
  • DC SeriályRiverdale, Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow i Arrow budou na místě, aby naznačili, co populární hrdinové předvedou na televizních obrazovkách letos na podzim.
  • Star Trek – Vzpomínkový blok, který se ohlédne za padesátiletou historií seriálu. Přítomný bude ale i Bryan Fuller, showrunner nově chystaného seriálu, který díky Netflixu uvidíme zcela legálně a bez potíží v den premiéry i u nás. Tak snad se o novém seriálu dozvíme něco bližšího.
  • Další seriály: Once Upon a Time, The Vampire Diaries, Simpsonovi, Blindspot, Marvel Animation, Family Guy, The Originals, Lucifer, Gotham, Grimm, Vice Principals, Magicians, Dirk Gently's Holistic Detective Agency, Timeless, Son of Zorn, Outcast, The Last Man on Earth, Ash vs. Evil Dead, Incorporated, Designated Survivor, Frequency a Time After Time.

Neděle 24.7.

  • Neděle je pravidelně už jen takový dojezd, budeme hlavně hltat sobotní novinky. Poslední větší panely budou mít Sherlock, Supernatural, obnovený Prison Break a 24: Legacy.

V komentářích můžete dát vědět, na který panel jste nejvíc zvědaví, popřípadě, v jaké novinky doufáte.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest