Co DC Films přivezou na letošní Comic Con

Co DC Films přivezou na letošní Comic Con | Fandíme filmu
Po Marvelu se odhalují také karty u Warnerů.

Před pár dny jsme mluvili o tom, co na letošní Comic-Con přiveze Marvel. Ptáte-li se po DC filmech, tak tam jsme na výrazně pevnější půdě než u Marvelu, který zatím nevydal oficiální potvrzení, jen náznaky skrze režiséry.

Warner Bros. oznámili, že budou mít větší panel. U něho víme s jistotou, že bude propagovat Sebevražedný oddíl, ovšem podle všeho zároveň poskytne i prostor pro nějaký další DC film. Nejslibnější kandidátkou by tak byla Wonder Woman, která by touto dobou měla mít už nějaký solidní materiál nastřádaný. V poslední době je kolem ní nějak ticho, dost možná se tedy čeká na Comic-con a vše se piluje. V rámci panelu by se tak mohly ukázat režisérka WW Patty Jenkins, Gal Gadot a další.

Jediný další film, který je momentálně v produkční fázi je Justice League. Pokud by Zack Snyder postupoval podobně jako u Batman v Superman, tak bychom mohli zahlédnout nějaký opravdu drobný materiál z natáčení. Třeba hrdiny v kostýmech apod. Plnou prezentaci bychom měli očekávat až za rok.

Co se týče dalších filmů, tak není vyloučena přítomnost režisérů či hlavních představitelů v rámci společného panelu.  Více ale budeme vědět až později.

S ohledem na složitou situaci s BvS je jisté, že si Warner dá opravdu záležet a nic neuspěchá. Na druhou stranu se můžeme vsadit, že šéfové DC Films na Comic-conu ukáží, že mají vše pod kontrolou.

Který snímek vás zajímá nejvíc?

Zdroj: Modern Myth

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest