Co Marvel přiveze na letošní Comic-Con

Co Marvel přiveze na letošní Comic-Con | Fandíme filmu
Po roční pauze se Marvel podle všech indicií vrací na Comic-Con v San Diegu, největší svátek komiksového a dalšího žánrového filmu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak je to definitivní. Strážci Galaxie jsou potvrzení pro Comic-con v San Diegu. Níže přikládáme video, ve kterém režisér James Gunn probírá s Chrisem Prattem (Star-Lord) natáčení Strážců Galaxie vol.2. Podle Pratta se podařilo natočit vynikající film a navíc, což není žádná samozřejmost, bez překročení rozpočtu. Pratt to připisuje Gunnově pečlivé přípravě, která předcházela 90 dnům natáčení. Na Comic-conu se pak máme těšit, jak na herce, tak i na něco opravdu cool. Tím by pravděpodobně měl být materiál z natáčení a dost možná i krátký teaser. Po únicích trailerů minulý rok je pak otázka, jestli budou ukázky preventivně rovnou zveřejněny online nebo se to studio opět pokusí uhlídat.

Původní novinka: 14.6.: Mnozí z nás byli minulý rok nemile překvapeni, když se Marvel Studios rozhodly nepoctít Comic-con v San Diegu svou přítomností. Na této mega akci jsou každoročně představovány očekávané novinky, a často jsou tu k vidění i trailery či teasery na filmy, jenže jsou ještě daleko před námi. S popularitou akce ovšem stoupají i ceny pronájmů a tak se nejde úplně divit, že dal Marvel přednost domácí akci v rámci Disneyho projektu D23.

Ovšem tento rok se můžeme opět začít těšit! Scott Derrickson, který režíruje Doktora Strange, na svém Twitteru zveřejnil fotku Benedicta Cumberbatche v titulní roli, jak visí na banneru hned vedle oficiální reklamy na Comic-noc. Krátce na to reagoval James Gunn, který dal k tweetu následovat a je tedy dost pravděpodobné, že i on se tam objeví se svou partou.

Je také značná šance, že právě během jejich prezentace bude zveřejněn druhý trailer na Doctora Strange, a třeba i nějaký malý materiál ke Strážcům Galaxie 2. V té době budou mít už nějakou chvíli ukončené natáčení. Nad to se dají očekávat oficiální potvrzení o castingu některých vzdálenějších filmů, protože Marvel většinou mívá v rukávu nějaké překvapení.

Za co byste byli rádi vy? Myslíte, že se i tentokrát Marvel vytasí s nějakou nečekanou peckou? Třeba, že by nadhodili, na jaké nové hrdiny se můžeme těšit v Avengers 3? Nebo je na to ještě brzy?

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest