Prison Break: Seriálový Útěk z vězení se vrací

Prison Break: Seriálový Útěk z vězení se vrací | Fandíme filmu
20th Television
Podívejte se na trailer no novou řadu obnoveného oblíbeného seriálu.

Obnovování populárních seriálů pokračuje. Před pár dny jsme psali o nové sérii Akt X, dnes vezmeme na přetřes Prison Break, alias Útěk z vězení. (Následují spoilery pro dosavadní řady). Pokud patříte mezi fanoušky seriálu, pak jistě víte, že po čtyřech řadách a televizním filmu se bratři Scofieldovi a jejich přátelé sice všichni definitivně dostali z vězení, avšak Michael umřel. Nu, zjevně ne tak docela.

V nové minisérii se společně s Lincolnem Burrowsem (Dominic Purcell) a Sarou (Sarah Wayne Callies) dozvídáme, že Michael Scofield (Wentworth Miller) je naživu a je uvězněný v marocké věznici. Jeho rodina naplánuje ten vůbec největší útěk a pomáhat jí budou Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) a C-Note (Rockmond Dunbar). Vrací se také Paul Adelstein jako Paul Kellerman. Původní obsazení doplňují Mark Feuerstein, Marina Benedict, Augustus Prew, Rick Yune a Steve Mouzakis.

Jako showrunner se vrací Paul T. Sheuring. Natáčí se ve Vancouveru a v Maroku, premiéru si nová řada populárního seriálu odbude začátkem roku 2017. Přikládáme také první trailer, který upřímně řečeno příliš důvěry nevyvolává. Útěk z vězení byl nejsilnější během první série, zvlášť v její první polovině, která byla původně plánována jako uzavřená minisérie. Už dokončení první řady bylo o chloupek slabší a seriál nadále slábl, až se během čtvrté série stal definitivně parodií na sebe sama. A aktuální trailer k téhle podobě Prison Break má hodně blízko. Nebo na vás udělal lepší dojem?

Zdroj: Collider

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest