Raubíř Ralf 2: Jedna z nejlepších videoherních "adaptací" se vrací

Raubíř Ralf 2: Jedna z nejlepších videoherních "adaptací" se vrací | Fandíme filmu
Zatímco filmy podle her většinou stojí za starou bačkoru, původní animák, který se hrami jen inspiroval, slavil úspěchy. Dočkáme se dvojky.

Pro ty, kteří si v kině užili před čtyřmi lety Raubíře Ralfa, je tu dobrá zpráva. Disney oficiálně potvrdil jeho pokračování, které vtrhne do kin už za dva roky, konkrétně 9. března 2018. Toto datum původně patřilo animáku Gigantic, který má čerpat z příběhu Jacka a kouzelné fazole. Ten se přesunul na podzim stejného roku.

I když to asi čekal málokdo, určité nápovědy na pokračování tu byly. Jednou z největších pak byla tržba prvního Raubíře, která se dostala na 471 milionů dolarů a společně s prodejem Blu-ray a DVD ještě výš. A s ohledem na rozpočet 160 mega to není špatné skóre. Navíc to dělá slušnou reklamu hernímu průmyslu. Na režisérské křeslo tedy opět usedne Rich Moore, který se tento rok extrémně dobře předvedl režií Zootropolis: Město zvířat a dostane k ruce také scénáristu prvního Ralfa i Zootropolis, Phila Johnstona. Potvrzený je také John C. Reilly (Strážci Galaxie), který dá i nyní svůj hlas hlavnímu hrdinovi a stejně tak se vrátí Sarah Silverman (Všechny cesty vedou do hrobu), která namluví Ralfovu kamarádku Vanellope.

A aby Disney ukázal, že opravdu ví, co dělá, tak i odhalil první kousek děje. Na Ralfa čeká mnohem větší svět, když se vypraví dělat neplechu do virtuálního světa internetu. Jak to bude vypadat a koho tam potká, ještě nevíme, ale pro první náhled jsme obdrželi také obrázek, kde jsou k vidění různé karikatury známých internetových gigantů.

Pro zajímavost pak dodejme, že se jej novináři ze serveru Collider ptali, zda se můžeme těšit alespoň na malou návštěvu světa TRON. To režisér Moore nepotvrdil, i když by se mu to líbilo. Neví, co se dostane do finální verze filmu. Nicméně si pochvaloval návrh, že Ralf mohl pobíhat po světelném okruhu, kde se běžně prohánějí virtuální vozidla - to by  prý stálo za pohled. Také dodal, že se snaží přinést něco nového, tak aby diváci viděli i současný virtuální svět, ale aby při tom také chtějí ponechat trochu té atmosféry prvního dílu. Tak uvidíme, co nakonec bude ve výsledném filmu. Snad i něco originálního, co prokáže, že pokračování má svůj dobrý důvod.

Co byste v něm rádi viděli vy? A užili jste si prvního Ralfa nebo jste překvapení, že se k němu Disney vrací? 

Zdroje: Disney Facebook, Collider 1 a 2, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest