Auta 3: První artworky a zápletka filmu

Auta 3: První artworky a zápletka filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Blesk McQueen chce dokázat, že ani po letech pořád ještě nepatří do starého železa. V příběhu i v kinech.

Šest let po dvojce dorazí v roce 2017 do kin Auta 3. Teď z nich byly zveřejněny první artworky a podrobnosti o ději. Ten pořád ještě není stoprocentně dokončený, ale hrubá kostra už je daná. Blesk McQueen už patří mezi starší modely a na trati jej začíná vytlačovat generace mladších závodníků v čele s Jacksonem Stormem. Blesk se ale na odchod do důchodu pořád ještě cítí starý. Což je podle režiséra Briana Feeho značně univerzální téma. Všichni si někdy připadáme, že nám někdo šlape na paty, že už nestačíme na to, v čem jsme kdysi bývali vážně dobří.

Pokud chcete druhou šanci, musíte si občas jednoduše připustit, že potřebujete pomoc. Tu Bleskovi nabídne Cruz Ramirez. Žlutá a elegantní mladá hispánská závodnice, která se pokusí zjistit, jestli jde starého psa naučit novým kouskům. Cruz pomůže Bleskovi, aby se adaptoval a popral s technickými nedostatky, které na něj začínají doléhat. Společně trénují, aby měl Blesk na to vyhrát Floridu 500.

Obecně se pak tentokrát podíváme na nejrůznější historické závodní okruhy v Americe, ve které děj tentokrát zůstane. Vedle Owena Wilsona v roli Bleska se vrací Larry the Cable Guy jako Burák, Bonnie Hunt jako Sally a Cheech Marin jako Ramon. Režíruje Brian Fee, který pomáhal připravit děj Aut a pro první i druhá Auta dělal storyboardy. Režisér prvních dvou filmů, John Lasseter, bude tentokrát pouze výkonným producentem. Datum americké premiéry je stanoveno na 16.7. 2017, datum slovenské premiéry je stanoveno na 17.8. 2017. Na české datum zatím čekáme.

Zdroje: USA Today, Coming Soon

Auta 3

23.05.2017 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Auta 3: První artworky a zápletka filmu | Fandíme filmu Auta 3: První artworky a zápletka filmu | Fandíme filmu Auta 3: První artworky a zápletka filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest