Čapí dobrodružství: Režisér sousedů se pustil do animace

Čapí dobrodružství: Režisér sousedů se pustil do animace | Fandíme filmu
Víte, proč už děti nenosí čáp? Protože je pro něj výhodnější roznášet nejnovější mobily. Seznamte se s animákem, ve kterém miminka vytáčejí faktor roztomilosti na 11.

Na podzim se do kin chystá další animované dobrodružství. Tentokrát z dílny Warner Animation Group, která stojí například za Lego příběhem. Hlavní postavou Čapího dobrodružství (Storks) bude nepřekvapivě čáp, který se má ujmout řízení otcovy doručovací firmy.

Ano, je to další dobrodružství určené nejmenším. Autoři se ovšem snaží mířit nejen na děti, ale i na dospělé a to skrze hlavní zápletku. Ta bude pojednávat o neodolatelně roztomilém miminku, které jednoho dne najde v továrně hlavní hrdina, čáp Junior. Juniorův otec, majitel firmy, se před časem rozhodl ukončit tovární výrobu dětí a jejich doručování, a soustředí se raději na výnosný doručovací business. A ten má Junior převzít. Jen když ale neprovede žádnou velkou koninu. Třeba jako pokusit se doručit dítě. Naštěstí má skvělou kamarádku Tulip, sirotka, který žije v továrně. A tak se samozřejmě pustí do šíleného dobrodružství.

Ukázka je už nyní česky dabovaná. Přikládáme zároveň i původní znění, tak můžete posoudit, jak moc se toho z originálu vytratilo. Nicméně se tu jede především na situační humor a dětskou roztomilost, takže by toho dost mělo zůstat nedotčeno. Ukázky pak nabízí docela slušný pohled do celého příběhu. Většina postav je komických a místy je tu cítit inspirace u jiných animáků. Podobných filmů je ale už na světě kvanta, tak uvidíme jestli tu probleskne i nějaká originalita.

Film režírují Nicholas Stoller (Sousedi 1,2) a Doug Sweetland (pixarovský kraťas Sim Salabim). Čápa Juniora pak namluvil Andy Samberg (seriál Brooklyn Nine-Nine) a Tulip Katie Crown (seriál Clarence). Premiéra je plánovaná v Česku i na Slovensku na 22. 9. 2016.

Čapí dobrodružství

23.09.2016 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest