Moana: První teaser s animovaným The Rockem

Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Po Zootropolis či Ledovém království se tentokrát Disney vydává do pověstí z tichomořských ostrovů.

A je tu další Disneyho animovaný počin. Tentokrát se nám otevře neprobádaný svět Tichého oceánu. Nepůjde však o jeho hlubiny, ale o ostrovy, mořskou hladinu a polobohy, kteří v těchto končinách přebývají.

Novinka Moana nás seznámí s dívkou téhož jména, která se před dvěma tisíci lety vypraví prozkoumat Oceánii. Tou kdysi brázdili stateční mořeplavci, ale pak, zničehonic, na celé milénium vše ustalo. A v Moanině době nikdo netuší proč. A Moana se samozřejmě, jako správný teenager, vydá na cestu plnou výzev a nebezpečí, aby prokázala své mořeplavecké schopnosti a dokončila misi svých předků.

Jak vidíme v traileru, Moana (Auli´i Cravalho) na své cestě potká divokého poloboha Mauiho, kterého namluví Dwayne Johnson (Rychle a zběsile 7). Maui je sice zavalitější než Johnson, ale při bližším pohledu jde zahlédnout některé rysy, které The Rock postavě propůjčil. Další známý hlas poskytne Alan Tudyk (Firefly), který v posledních letech pro Disneyho daboval nejeden úspěšný animák. Režírují Ron Clements a John Musker, kteří se doteď věnovali především kreslené animaci (Princezna a žabák, Planeta pokladů).

Ukázka se pak nese v klasickém hravém duchu a hodně čerpá z neokoukaného prostředí Tichomoří. Hudba od Marka Mancina (Letadla) a Lin-Manuela Mirandy ke snímku sedí a teaser celkově představuje především postavy a trochu prostředí. Další ukázky časem prozradí víc. Jisté ale je, že nebude chybět trocha magie a podle všeho se bude bojovat s ohnivými obludami. Snímek startuje v českých kinech 24. listopadu a na Slovensku 1. 12. 2016, pod názvem Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa. Jiný větší animák v tuto dobu zatím nestartuje, tak uvidíme, jestli si Disney i tentokrát povede tak dobře jako s Velkou šestkou či Zootropolis.

Zdroj: Collider 

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa

14.11.2016 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný, Hudební
Info o filmu

Galerie: 5

Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu Moana: První teaser s animovaným The Rockem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest