The Dark Knight Rises: Další role obsazeny

The Dark Knight Rises: Další role obsazeny | Fandíme filmu
Známe další tváře chystaného Batmana

Z chystaného Batmana jsme naposledy měli možnost vidět působivou fotku Banea. Od té doby bylo tak trochu ticho po pěšině a tak vám přinášíme alespoň soupis herců, které Nolan nedávno obsadil do vedlejších roliček. I když většina z nich nejspíš dostane ve filmu maximálně pár vět, jedná se vesměs o zkušené herce, posuďte sami:

Největší rozruch je kolem Matthew Modina, kterého si můžete pamatovat z hlavní role v Kubrickově Olověné vestě. Měl by si zahrát postavu jménem Nixon a server Showbiz 411 tvrdí, že by mělo jít o klíčovou zápornou roli zkorumpovaného politika. Daný zdroj však nemá zrovna nejlepší pověst a všechny opravdu klíčové záporné role už jsou navíc dávno obsazené. Na druhou stranu není vyloučeno, že by Nixon mohl ze své politické pozice dát do pohybu celou řadu nepříjemných věcí, což by samozřejmě značnou váhu mělo.

Tom Conti, který byl za roli ve filmu Reuben, Reuben nominován na Oscara, si zahraje zatím blíže nespecifikovanou roli. Objeví se také Joey King, dvanáctileté herečka, kterou jste letos mohli zaznamenat ve Světové invazi. Jak asi zapadá malé dítě do Nolanova drsného světa? Dočkáme se podobně vypjaté situace, v jaké se ocitli potomci komisaře Gordona? Nebo si dívenka zahraje v nějakém flashbacku? Brett Cullen (Goodwin z LOSTu) si zahraje postavu soudce a Chris Ellis (admirál z prvních Transformers) se objeví v roli kněze.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest