The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo

The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pokračování Temného rytíře se blíží, jaké nás čeká obsazení? Plus první nenápadné foto z placu.

Temný rytíř se ve své době postaral minimálně o jistou evoluci subžánru komiksových adaptací. Svým temným a přitom takřka civilním pojetím nastolil trend, kterého se poté co nevidět chytly i další komiksovky… a také mimochodem vydělal rovnou miliardu dolarů. Nejen tyto aspekty tedy z pokračování s názvem The Dark Knight Rises dělají jeden z nejočekávanějších snímků příštího roku. Jeho premiéra je stanovena na 26. července, přičemž produkce započala právě dnes, a to konkrétně v indickém Jodhpuru (především kolem pevnosti Mehrangarh). Mezi další lokality, kde bude Christopher Nolan natáčet, se pak zařadí především Pittsburgh, Los Angeles, New York a také některé interiéry ve Velké Británii.

Co se týče obsazení, v hlavní roli se pochopitelně vrátí Christian Bale, pomáhat mu opět budou Morgan Freeman, Gary Oldman, Nestor Carbonell či Michael Caine. Z nových tváří se objeví hned tři herci, kteří ztvárnili ústřední party v Počátku - Nolan si je zřejmě oblíbil. Nejdůležitějším z nich je určitě Tom Hardy, jenž si střihne zřejmě hlavního záporáka – horu svalů jménem Bane. Herec kvůli tomu musel nabrat nějakou tu muskulaturu. Ostatně posuďte sami, oproti Počátku z něj jde přeci jen o něco větší respekt.

 

Kompletní přehled nováčků

Z dalších tváří, které si spolupráci s Nolanem zopakují, pak jmenujme Marion Cotillard, jež ztvární novou členku výboru Wayne Enterprises a Josepha Gordon-Levitta. Ten si zahraje policistu pověřeného speciálních úkolem od komisaře Gordona, jak praví oficiální prohlášení Warner Bros. Do celé mozaiky nám každopádně zbývá stěžejní střípek, a to nová femme fatale. Bruce Waynea tentokrát bude svádět Anne Hathaway jako Selena Kyle, respektive také jako její alter-ego, Catwoman. Christopher Nolan se netají tím, The Dark Knight Rises bude završením celé netopýří trilogie, tudíž se bude v některých ohledech vracet i k Batman začíná. Důkazem toho budiž fakt, že se ve filmu objeví i Josh Pence jako mladý Ra's Al Ghul.

Ve spojení s již zmíněným začátkem natáčení se objevily i první fotky z placu v Indii. Kromě štábu patrného z pravé strany obrázku se největší pozornost upírá na tajemnou green-screenovou, ehm, díru v zemi, okolo které se téměř okamžitě rozvířily spekulace, že by se snad mělo jednat o tzv. Lazarus Pit – jámu, jež obsahuje všemožné chemikálie s nadpřirozeným léčivým účinkem. Tuhle „vychytávku“ v komiksech používal právě Ra's Al Ghul (podle jiných spekulací se na place v Indii objevil i Josh Pence a podle ještě odvážnějších teorií je postava Marion Cotillard ve skutečnosti Al Ghulova dcera), nutno však jedním dechem dodat, že její přítomnost ve filmu by zrovna moc nekorespondovala s Nolanovým realistickým pojetím série. Dny budoucí nám snad napoví víc.

Natáčení by mělo probíhat po celé léto, první teaser pak můžeme, jak je u Nolana zvykem, koncem podzimu.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Natáčení třetího Batmana dnes oficiálně začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest