Mr. Robot: Představení druhé sezony

Mr. Robot: Představení druhé sezony | Fandíme filmu
USA Network
Seriálový hit loňského roku se vrací v červenci na televizní obrazovky.

Ačkoliv si na seriály moc nepotrpím a považuji se z velké většiny spíš za filmofila, tak někdy během dlouhých chvil přece jen dám šanci něčemu z televize a loni mne velmi zaujal Mr. Robot. V deseti dílech se setkáváme s Elliotem Andersonem, který spíš než přímému kontaktu s lidmi dává přednost hacknutí jejich soukromí. Pracuje v bezpečnostní firmě AllSafe, jež má za úkol chránit vlivné korporace proti hackerským útokům. Jeho život však začne nabírat na obrátkách, když jej osloví hackerská skupina fsociety, v čele se záhadným anarchistou, která chce odstartovat lepší zítřky zničením jedné z největších obchodních společností s názvem E Corp.

To je zhruba vše k popisu první řady, která sklidila hodně pozitivní kritiku. Hlavní roli Elliota, hackera s asociální poruchou, paranoiou a dalšími problémy, si zahrál Rami Malek (Need for Speed). Vůdce skupiny fsociety dostal tvář Christiana Slatera (Operace Zlomený šíp). V celém seriálu se však nachází celá řada zajímavých postav, témat a na jeho kvalitě mají podíl také detaily jako jsou barevná paleta či vhodně zvolený hudební doprovod.

Druhá sezona se začala natáčet v březnu a na televizních obrazovkách se začne vysílat 13. 7., bude čítat dvanáct epizod a tvůrce Sam Esmail slibuje, že bude hodně jiná než ta předchozí. Bude se zabývat následky z konce první řady, iluzí kontroly a dále duševním stavem hlavní postavy Elliota. Zodpoví několik otázek a časová osa bude trochu jasnější, ale ne na sto procent. Jako nové tváře v seriálu uvidíme: Grace Gummer (seriál American Horror Story) jako Dominique „Dom“ DiPierro, mladou agentku FBI vyšetřující útok na E Corp. Craig Robinson (Apokalypsa v Hollywoodu) a rapper Joey Badass si zahrají Elliotovi kamarády ze sousedství. Chris Conroy (Spolek nemilosrdných) bude mladým nápadníkem Joanny Wellick, manželky Tyrella Wellicka (Martin Wallström), která by tentokrát měla sehrát mnohem větší úlohu.  

Sleduje někdo z vás Mr. Robota a jste už celí napjatí, co na Elliota ve druhé sezoně čeká?

Zdroje: Variety, Sam Esmail Twitter, Slash Film 1 a 2 

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest