Inferno: První teaser trailer slibuje mor a záhady

Inferno: První teaser trailer slibuje mor a záhady | Fandíme filmu
Tom Hanks se při zachraňování světa zapotí, ale naštěstí na to nebude sám, pomůže mu Felicity Jones, drsňačka z příštích Star Wars.

Po kratičké ochutnávce se Inferno vytasilo s plnohodnotným teaser trailerem. Hudba je na můj vkus možná až příliš bombastická, přesto se upoutávce daří naznačit, co od filmu čekat. Opět se podíváme na překrásné evropské lokace, opět sledujeme, jak se Robert Langdon pídí po stopách, které proplétají současné události s mystickou historií. Víme, že se záporák snaží vyhladit část lidstva pro jeho vlastní dobro, současný trailer však jako by naznačoval, že je tímto nelehkým úkolem pověřen sám Hanksův hrdina. Nechybí ani několik vizuálně zajímavých momentů, jako když se z nástropní malby vyloupne živá postava. Tom Hansk působí dojmem, že tak trochu letí na autopilota, ale stejně by z toho mohla nakonec být solidní výprava po mysteriózních stopách, co říkáte?

V nejnovějším příběhu se Langdon probudí v italské nemocnici s amnézií a za pomoci doktorky Brooks se snaží paměť získat zpátky. Přitom se proplétá labyrinty florentských, benátských a istanbulských uliček a snaží se zastavit šílence, který chce vypustit globální mor. Jediným vodítkem je mu Inferno, úvodní část Dantovy Božské komedie. V hlavních rolích hrají Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Ben Foster a Irrfan Khan. Podle předlohy Dana Browna napsal scénář David Koepp, režíroval Ron Howard. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13.10. 2016.

Inferno

28.10.2016 | USA, Maďarsko
Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest