Inferno: První plakáty mysteriózního thrilleru

Inferno: První plakáty mysteriózního thrilleru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nové dobrodružství Roberta Langdona na prvních posterech.

Objevily se první dva plakáty na Inferno Rona Howarda – filmovou adaptaci populárního románu Dana Browna. Na jednom z nich Robert Langdon (Tom Hanks) pózuje před hypnotickým vyobrazením točitého schodiště do pekla. Slogan hlásá: „Každá stopa jej zavede hlouběji“. Druhý plakát nechává Hankse prchat společně s Felicity Jones hlavní lodí monumentálního kostela, zatímco se z dálky blíží ďábelská figura. Tentokrát jeden slogan říká, že jeho největší zkouška je poslední šancí lidstva a druhý, že Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni byly jen začátek. Plakáty tedy jasně připomínají, že série je plná starých památek, tajemství, mystiky a náboženských odkazů. Uvidíme, jestli po letech pořád o sérii bude takový zájem, jako v případě prvních dvou dílů.  

V nejnovějším příběhu se Langdon probudí v italské nemocnici s amnézií a za pomoci doktorky Brooks se snaží paměť získat zpátky. Přitom se proplétá labyrinty florentských, benátských a istanbulských uliček a snaží se zastavit šílence, který chce vypustit globální mor. Jediným vodítkem je mu Inferno, úvodní část Dantovy Božské komedie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13.10. 2016.

Inferno

28.10.2016 | USA, Maďarsko
Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Inferno: První plakáty mysteriózního thrilleru | Fandíme filmu Inferno: První plakáty mysteriózního thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest