Jason Bourne: 4 ochutnávky z očekávaného traileru

Jason Bourne: 4 ochutnávky z očekávaného traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Producent slibuje nejlepší automobilovou honičku série a režisér mluví o tom, co Jason Bourne dělal od posledního filmu. Přidáváme nejnovější foto.

Z pátého dílu bourneovské ságy, nazvaného jednoduše Jason Bourne, jsme zatím viděli třicet sekund v Super Bowl spotu. Zítra konečně dostaneme plnohodnotný trailer, ze kterého se online objevily čtyři několikavteřinové ochutnávky. Všechny je najdete v přiloženém playlistu. Objevila se také nová fotka, kterou najdete dole v galerii, společně s prvním plakátem.

Stejně jako celá řada dalších filmů byl i Jason Bourne prezentován na Cinama Conu v Las Vegas, kde se producent Frank Marshall před novináři holedbal, že ve filmu uvidíme dosud nejlepší automobilovou honičku celé série. Ta se natáčela na hlavní třídě právě v Las Vegas a ve starším článku jsme vám z ní přinesli několik fotek.

Od poslední bourneovky s Mattem Damonem v hlavní roli a režisérem Paulem Greengrassem u kormidla uplynulo už devět let, takže se možná ptáte, co v té době vlastně agent bez minulosti dělal? Režisér prozradil, že se Jason ukrýval ve „stínech Evropy“. Rozhodně se ale nijak neválel. Byl činorodý, pracoval rukama. A to bude také vidět na plátně. Navzdory postupujícímu věku se Matt Damon opět dostal do vynikající formy, protože pokud se filmu neodevzdáte na tisíc procent, nemá podle Greegrasse vůbec smysl točit.

Matt Damon se vrací v ikonické roli Jasona Bournea a spolu s ním Paul Greegrass, režisér Bourneova mýtu a Bourneova ultimáta. V nejnovější kapitole série je smrtící bývalý agent CIA opět vylákaný ze stínů. Ve snímku Jason Bourne Damona doplňují Alicia Vikander, Vincet Cassel a Tommy Lee Jones. Julia Stiles se vrací v roli Nicky Parsons. Datum české premiéry je stanoveno na 28.7. 2016, datum slovenské na 4.8. 2016.

Zdroje: EW I, II, Variety

Jason Bourne

29.07.2016 | USA, Velká Británie, Čína
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Jason Bourne: 4 ochutnávky z očekávaného traileru | Fandíme filmu Jason Bourne: 4 ochutnávky z očekávaného traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest