Bourne: Změny ve skutečném světě nám daly pátý film

Bourne: Změny ve skutečném světě nám daly pátý film | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Matt Damon o tom, jak pokračuje natáčení a na jakou akci se můžeme těšit ve finále filmu. První fotky s Alicií Vikander.

Matt Damon už něco podobného zmiňoval a v nejnovějším interview se o stejném tématu rozpovídal znovu. Když před lety společně s režisérem Paulem Greengrassem dokončili Bourneovo ultimátum, nějakým způsobem v sérii pokračovat chtěl, protože si postavu oblíbil. Na druhou stranu si vůbec nedokázal představit, jak by se vůbec pokračovat dalo. Nakonec filmařům pomohla jednoduchá skutečnost, že sérii nechali odležet. Ve skutečném světě od posledního filmu uplynulo osm let a hodně se toho stalo, svět se dost změnil. Jak naznačoval Damon už v předchozích rozhovorech, hlavními tématy nového filmu mají být rozpor mezi národní bezpečností a šmírováním běžných smrtelníků, ale také ekonomická krize.

Natáčení mezitím nadále pokračuje. Začalo se v září na ostrově Tenerife, který si zahrál Athény. Celý film otevře davová scéna nepokojů, které nejspíš budou souviset právě se zmiňovanou ekomonickou krizí. Pak se štáb přesunul do Londýna a Berlína a před časem také do Washingtonu. Tam byla mimochodem poprvé vyfocena společně s Mattem také Alicia Vikander, která ve filmu hraje jednu z hlavních rolí. Vidět ji můžete dole v galerii. Po většinu prosince ale štáb má pauzu. Hotové jsou zhruba první dva akty, po Novém roce se začne točit třetí akt. Ten se bude odehrávat v Las Vegas, kde se natočí velké akční finále - velká automobilová honička na hlavním bulváru.

Matt Damon se vrací jako Jason Bourne. Jako Nicky Parsons se vrací Julia Stiles, Vincet Cassel hraje hlavního záporáka. Dále hrají Alicia Vikander, Vinzenz Kiefer, Riz Ahmed a Tommy Lee Jones. Režíruje Paul Greengrass. Děj bude začínat v Řecku a končit v Las Vegas a bude se tematicky zabývat ekonomickou krizí a tenkou hranicí mezi bezpečností a špiclováním. Datum premiéry je stanoveno na 29.6. 2016.

Zdroje: Variety, Daily Mail

Galerie: 3

Bourne: Změny ve skutečném světě nám daly pátý film | Fandíme filmu Bourne: Změny ve skutečném světě nám daly pátý film | Fandíme filmu Bourne: Změny ve skutečném světě nám daly pátý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest