Ewan McGregor by se nebránil spin-offu s Kenobim

Ewan McGregor by se nebránil spin-offu s Kenobim | Fandíme filmu
V Síle se probouzí jsme slyšeli promlouvat jeho hlas. Ewan McGregor by si však milerád zahrál v jeho vlastním filmu. A objeví se v Epizodách VIII a IX?

O spin-offu Obi-Wana Kenobiho neslyšíme poprvé. Před necelými dvěmi lety se objevily například zvěsti, že se s Anakinovým učitelem počítá hned do třech filmů. Teď se k samostatnému filmu vyjádřil i představitel role Ewan McGregor, který se netají tím, že by si Mistra Jedie znovu zahrál a to s velkou chutí. Podle něj by se nějaký příběh mezi Epizodou III a IV (postava mohla strávit na Tatooinu dvacet nebo třicet let) dal klidně najít a fungoval by jako přemostění mezi jeho Obi-Wanem a Obi-Wanem, kterého hrál Alec Guinness v nejstarší trilogii. Nebo bychom se třeba vážně mohli dočkat rovnou tří filmů, ale to McGregor zřejmě vtipkuje.

Před nedávnem jsme se také doslechli, že herec by se možná mohl objevit jako duch v Epizodě VIII. McGregor řekl, že s ním o osmé, potažmo deváté Epizodě nikdo nemluvil a pokud by se postava měla vrátit, nedokázal by si představit, jak by to fungovalo, protože v takovém případě by musela mít spíš Guinnessovu tvář. 

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest