Star Wars: Hledání mladého Hana Sola má finalisty

Star Wars: Hledání mladého Hana Sola má finalisty | Fandíme filmu
Několik mladých mužů se probojovalo mezi 2500 kandidáty až na kamerové zkoušky se samotnými režiséry. A Han by ve filmu mohl mít typově podobného bratra.

Nedávno jsme se dozvěděli, že by se ve Star Wars spin-offu s Hanem Solem měl objevit také věrný druh Chewbacca. Klíčové je však samozřejmě casting hlavní role, který se pomalu blíží k úspěšnému závěru. Na začátku produkce zkoušela více než 2500 různých herců, což je jeden z nejširších castingů v dějinách Hollywoodu. Kdo známý se také objevil mezi stovkami anonymních mladých mužů, si můžete pročíst ve starším článku.

Zhruba deset mladíků se probojovalo až k pohovorům s režiséry Philem Lordem a Chrisem Millerem. Mezi nimi byli podle informací Hollywood Reporteru Alden Ehrenreich (Ave, Caesar!), Taron Egerton (Kingsman: Tajná služba), Jack Reynor (Transformers: Zánik), Miles Teller (Whiplash), Ansel Elgort (Hvězdy nám nepřály), Emory Cohen (Brooklyn) a také několik blíže nespecifikovaných herců z Linklaterova chystaného filmu Everybody Wants Some (možná tedy Blake Jenner, Ryan Guzman či Tyler Hoechlin).

A z téhle skupiny se nakonec několik herců dostavilo ke kamerovým, potenciálně kostýmním zkouškám. V naprostém finále byli určitě Alden Ehrenreich, Jack Reynor a Taron Egerton, avšak kvůli vysoké míře utajení není možné vyloučit, že je doplnil ještě někdo další. Egertona a Ehrenreicha potvrzuje i zdroj serveru StarWarsNewsNet, minimálně Egerton se přitom k testům dostavil opakovaně.

O Egertonově charismatu po Kingsmanovi snad nikdo nepochybuje, dobře se zapsal také očekávaným životopisným snímkem Orel Eddie, kde si zahrál hodně svérázného Brita, který se v minulém století rozhodl, že si zaskáče z lyžařského můstku na olympiádě. Pro Ehrenreicha hollywoodská kariéra začala před osmi lety, když si jej do hlavní role snímku Tetro vyhlédl Francis Ford Coppola. Že se s ním musí počítat, je pak definitivně jasné od letošní premiéry komedie Ave, Caesar! bratří Coenů, kde si Alden zahrál prostomyslného kovboje. Jacka Reynora bude většina z vás znát z čtvrtých Transformerů, kde neměl co hrát a byl absolutně nejméně zajímavou postavou celého filmu. Příležitost v robotech však dostal díky hlavní roli v dramatu Co udělal Richard, kde ztvárnil mladíka, jemuž ležel svět u nohou, než se mu vlastním přičiněním ten svět začal rozpadat. 

Zajímavé je, že ve filmu bychom nakonec mohli vidět hned několik herců z výše uvedených jmen! Podle serveru StarWarsNewsNet herci předstupují před režiséry zvlášť, ale také v párech a podle nepotvrzených informací se hledá také Hanův příbuzný (potenciálně bratr), který je hlavnímu hrdinovi typově podobný. Konkrétně spolu měli být testováni přinejmenším Egerton a Ehrenreich. Co vy na to? Dovedete si na plátně představit dva bratry Solovi, kteří se navzájem častují typicky suchými Hanovými poznámkami?

Scénář filmu napsali společně Lawrence Kasdan (Epizody V-VII, Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy) a jeho syn Jon Kasdan (Machři a šprti, Dawsonův svět), produkuje šéfka Lucafilmu Kathleen Kennedy a režírují Phil Lord a Christ Miller (21 Jump Street, Lego příběh). České datum premiéry je stanoveno na 24.5. 2018.

Zdroje: THR, StarWarsNewsNet

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest