Deadpool 2: Vše, co už o pokračování eRkového hitu víme

Deadpool 2: Vše, co už o pokračování eRkového hitu víme | Fandíme filmu
Co je pro pokračování podstatné, kdo jej připraví, jak to bude s rozpočtem, na co se už teď můžeme těšit a jak to bude s Deadpoolem mimo jeho vlastní sérii.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Koho dalšího kromě Cablea ve dvojce uvidíme? Scenáristé v rozhovoru vágně naznačili, že stejně jako u jedničky se při psaní scénáře ponoří do všech možných i nemožných komiksů a načerpají z nich inspiraci. Server Heroic Hollywood je potom o něco konkrétnější a tvrdí, že by se měla ve filmu objevit také Domino – bývalá žoldnéřka, která se stala členem X-Menů. Má dokonalou mušku, kterou ovlivňuje pomocí své schopnosti manipulovat pravděpodobností. Postava je v komiksech hodně provázaná s Cablem.

Kdy film uvidíme? Scenáristé doufají, že to nebude 9.6. 2017. Tehdy měla být do kin původně uvedena Fantastická čtyřka 2. Ta však byla zrušena a online se šuškalo, že by studio Fox mohlo neúspěšnou sérii nahradit úspěšným Deadpoolem. Scenáristé připouštějí, že ve finále jednoduše musí udělat, co jim studio nařídí, ale rok a tři měsíce je jednoduše na realizaci celého projektu příliš krátká doba a scenáristé by radši dvojku napsali hezky v klidu a pořádně.

Mohl by se ale třeba (mezitím) Deadpool objevit v jiném x-menovském filmu? Podle Reesee a Wernicka mohl a vůbec by nebyl problém, že ostatní komiksové filmy studia Fox (až na Wolverina 3) mají rating PG-13. Deadpool totiž ví, že je ve filmu a s chutí mluví přímo s diváky, a tak by podle scenáristů mohla být slušná sranda, pozorovat Deapoola, jak s vyměklými nadávkami na rtech kritizuje scenáristy a šéfy studia za to, že musí být zavřený do mládeži přístupné pasti. 

A co týmovka X-Force? Fanoušci by ji chtěli vidět, studio Fox ji plánuje už dlouhou dobu a Ryan Reynolds v rozhovoru řekl, že X-Force je jednou z jeho priorit. Tým zabijáků je často vedený právě Cablem a není to žádná parta školáků. Erkový rating bude potřeba využít i v tomhle případě, a teď když si studio ověřilo, že je pro něj mezi diváky apetit, nic nebrání snímku v realizaci. Scénáristé se pouze domnívají, že po vzoru Iron Mana a Avengers je lepší nikam nespěchat. Nejprve dostaneme několik samostatných filmů s Deadpoolem a pak teprve přijde čas sestavit tým X-Force. I v případě tohoto komiksu stál u jeho zrodu Rob Liefeld. Jestli a kdy film vznikne, opět závisí ale čistě na studiu. Naposledy X-Force připravoval Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), avšak o projektu jsme dlouho neslyšeli a po úspěchu Deadpoola mi něco říká, že se Fox alespoň poradí s jeho tvůrci, než se do téhle týmovky pustí po hlavě...

PS: Součástí X-Force je také Psylocke, takhle to vypadá, když si to rozdá s Deadpoolem na férovku:

« Předchozí kapitola

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest