Fantastická čtyřka 2 oficiálně zrušena/odložena

Fantastická čtyřka 2 oficiálně zrušena/odložena | Fandíme filmu
20th Centur Studios
To co jsme všichni čekali, je konečně tady. Který film by mohl uvolněné datum využít?

Cyniky tahle zpráva nijak nepřekvapí a je úplně jedno, že se scenárista a producent Simon Kinberg dušoval, jak filmaři o natáčení Fantastické čtyřky 2 stojí a určitě se jim podaří vymyslet, kam sérii dál směřovat. Náznaky toho, že film bude přinejmenším odložen se objevovaly už v minulosti a teď je to oficiální. Studio Fox film stáhlo ze seznamu ohlášených premiér. Po mizerných tržbách a recenzích se snad ani nedalo čekat nic jiného. Zatím nevíme, jestli se studio momentálně pokouší se značkou vymyslet něco nového nebo se jí teď vůbec nehodlá zabývat. Jisté však je, že 9.6. 2017 Fantastická čtyřka 2 do kin uvedena nebude.

V tuhle chvíli je na daný termín ohlášena pouze Světová válka Z 2 od konkurenčního Paramountu, takže je vysoce pravděpodobné, že se Fox pokusí termín nějak zužitkovat. Dříve se špitalo o tom, že by Fantastickou čtyřku 2 mohl nahradit Deadpool 2, s jehož chystanou první částí je zatím studio velice spokojené. A o termín by se mohl přihlásit i Gambit, který měl být uvedený už v příštím roce na podzim, avšak v poslední době nabrala produkce zpoždění a na premiéru v říjnu 2016 může určitě zapomenout.

Co bude s Čtyřkou dál? Dříve se šuškalo o tom, že v roce 2018 by se mohla setkat v cross-overovém filmu s X-Meny. A možná že právě podobné propojení se silnější značkou je to jediné, co ten nejstarší marvelovský tým superhrdinů může zachránit.

Zdroj: BoxOffice.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest