Battlestar Galactica najala producenty

Battlestar Galactica najala producenty | Fandíme filmu
NBCUniversal Television
Vpřed mají projekt pomoci posunout producenti Padesáti odstínů šedi a Bitevní lodě. Uvažuje se rovnou o celé sérii filmů.

Film podle seriálu Battlestar Galactica, jehož vydařený remake z roku 2004 většina z vás jistě zná, se Hollywood snaží dostat do kin už hodně dlouho. Naposledy měl napsat k celovečeráku scénář Jack Paglen, který má za sebou ne zrovna dobrou Transcedenci s Johnny Deppem. Od té chvíle nebylo o projektu vidu ani slechu a pravděpodobnost, že na něm Paglen pořád pracuje, zřejmě není moc vysoká. Nově se Galactiky chopila trojice producentů, jmenovitě jimi jsou Michael De Luca (The Social Network, Padesát odstínů šedi), Scott Stuber (Méďa 1 a 2, Bitevní loď) a Dylan Clark. Jeden celovečerní film však studiu Universal stačit nebude a proto doufá, že první Battlestar Galactica rovnou nastartuje celou sérii.  

Děj seriálů se točí kolem nepřátelství, které vypuklo mezi lidmi a inteligentními roboty, Cylony. Celých Dvanáct kolonií Kobolu se ocitá ve válce, když vzbouření Cyloni podniknou zákeřný útok a vyhladí většinu lidské populace. Hlavní nadějí na přežití zbytku lidstva je stará bitevní vesmírná loď Galactica, která unikla zhoubnému útoku. Ve snaze uniknout robotům, se hvězdná flotila rozhodne podniknout cestu k legendární Třinácté kolonii, kterou má být bájná Země. Na ní chce najít zbytek lidského rodu a nový domov. Postupem času ale posádka zjišťuje, že pronásledující Cyloni nejsou jedinou hrozbou, která jim hrozí. Nebezpečí číhá i ve vlastních řadách.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest