Battlestar Galactica má nového scenáristu

Battlestar Galactica má nového scenáristu | Fandíme filmu
Scenárista Transcendence napíše celovečerní filmové dobrodružství vesmírné posádky, která musí svádět boj proti vzbouřeným robotům.

Už od roku 2009 plánoval Bryan Singer natočit celovečerní filmový restart vědecko-fantastického seriálu s názvem Battlestar Galactica ze 70. let. Většina z nás ale bude především znát předělaný seriál z roku 2004, který si získal status kultu. A to oprávněně. Aktuálně je k projektu připojen nový scenárista Jack Paglen (Transcendence), od kterého chce studio Universal nově převyprávěný příběh. Jestli za kamerou zůstane Singer je ve velkou neznámou. Na výrobě se podílí tvůrce původního seriálu Glen A. Larson, který dal světu i Knight Ridera.

Děj seriálů se točí kolem nepřátelství, které vypuklo mezi lidmi a inteligentními roboty, Cylony. Celých Dvanáct kolonií Kobolu se ocitá ve válce, když vzbouření Cyloni podniknou zákeřný útok a vyhladí většinu lidské populace. Hlavní nadějí na přežití zbytku lidstva je stará bitevní vesmírná loď Galactica, která unikla zhoubnému útoku. Ve snaze uniknout robotům, se hvězdná flotila rozhodne podniknout cestu k legendární Třinácté kolonii, kterou má být bájná Země. Na ní chce najít zbytek lidského rodu a nový domov. Postupem času ale posádka zjišťuje, že pronásledující Cyloni nejsou jedinou hrozbou, která jim hrozí. Nebezpečí číhá i ve vlastních řadách.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest