Sebevražedný oddíl: Poslední spot a featurette

Sebevražedný oddíl: Poslední spot a featurette | Fandíme filmu
Herci představují svoje role v Suicide Squad.

Minulý týden jsme viděli zbrusu nový trailer na Suicide Squad (Sebevražedný oddíl), který nás okouzlil černým smyslem pro humor a střihem do rytmu Bohemian Rhapsody od Queenů. Trailer byl uvedený v rámci pořadu Dawn of the Justice League od CW, který odhalil také celou řadu dalších překvapení. Vidět jsme mohli například první ochutnávku z celovečerní Wonder Woman nebo featurette o Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Samotný Suicide Squad vedle traileru nabídl nový featurette také. Nenajdeme v něm žádné nové záběry, zato si v něm můžete poslechnout komentář jednotlivých herců, kteří se vyjádřili ke svým rolím. Featurette doplňuje ještě jeden krátký TV Spot.

Být zlý je bezva. Tým těch nejnebezpečnějších superzločinců dostane ty nejsilnější zbraně, jaké má vláda k dispozici a je vyslaný na misi, během které má zneškodnit tajemnou a neporazitelnou bytost (Cara Delevingne). Americká agentka tajných služeb Amanda Waller (Viola Davis) rozhodla, že úkol může splnit jedině tajně poskládaná skupina různorodých a opovrženíhodných jedinců, kteří prakticky nemají co ztratit. Členové týmu však záhy zjistí, že nebyli vybraní proto, že mají šanci uspět, ale proto, že na ně snadno půjde svalit vina, až nevyhnutelně selžou. Rozhodnou se členové sebevražedného oddílu nasadit své životy a zkusí uspět navzdory všem předpokladům nebo všichni začnou jednat na vlastní pěst a na ostatní se vykašlou?  

Film píše a režíruje David Ayer, dále hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Will Smith nebo Joel Kinnaman. Datum české premiéry je stanoveno na 4.8. 2016.

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest