Justice League: První oficiální artwork s Flashem a Cyborgem

Justice League: První oficiální artwork s Flashem a Cyborgem | Fandíme filmu
Kdy Justice League poprvé uvidíme pohromadě? A kdo si zahraje Meru, Aquamanovu manželku?

Jakkoliv se těšíme na noční trailer na Sebevražedný oddíl, se zajímavým předkrmem přišel Warner už dnes. Na jednom ze svých facebookových profilů zveřejnil artwork, na kterém je vyvedená celá úvodní podoba Justice League. Konkrétně tedy Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash a Cyborg. Poslední dva jmenovaní jsou oficiálně vyobrazení vůbec poprvé. Artwork najdete dole v galerii, obrázek na titulce je toliko ilustrační. Odkud ale vlastně artwork pochází? Následují potenciální spoilery!

Možná je obrázek jednoduše první ochutnávkou Justice League, možná je to neurčitý promo materiál, který nemá znamenat nic konkrétního. Ale stojí na něm ono magické „Dawn of Justice League“. Režisér Zack Snyder před pár dny v rozhovoru uvedl, že Batmana, Supermana a Wonder Woman sice miluje, ale když je viděl pohromadě s Flashem a Aquamanem, to teprve byl panečku zážitek! Jestli se někdy Snyder cítil jako skutečný fanboy, tak právě v ten moment. A naposledy Snyder točil Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Justice League se začne natáčet teprve v prvním nebo druhém čtvrtletí letošního roku. Ano, režisér si všechny herce mohl sezvat na nějakou společnou zkoušku, ale představitelé všech pěti rolí v Batman v Superman hrají a podle řady nepotvrzených zpráv, bychom je skutečně měli vidět v závěru filmu všechny pospolu. Podle poslední zvěsti by to dokonce mohlo vypadat nějak takhle. Tak co vy na to? Je propagační obrázek prostě propagační obrázek, nebo je to první ochutnávka toho, co  na vlastní oči spatříme už v jedné ze závěrečných scén BvS?

A když už je řeč o Justice League, vypadá to, že byla obsazena první nová postava. Už před časem se mluvilo o tom, že by se ve filmu měla objevit Mera, královna podvodní říše, která je v komiksech Aquamanovou manželkou. Podle informací magazínů Variety filmaři o roli jednají s herečkou Amber Heard (Drive Angry, Rumové deníky). Zprávu Variety sdílel James Wan, režisér samostatného filmu s Aquamanem, takže obsazení herečky můžeme brát prakticky jako hotovou věc.

Justice League, část první uvidíme 16.11. 2017. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria, hrají Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ray Fisher, Jason Momoa a Ezra Miller.

Zdroje: DC Films, ComicBook.com, USA Today, Variety, James Wan, Collider

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest