Téma: O čem vlastně budou Star Wars 7? Víme, že nic nevíme!

Téma: O čem vlastně budou Star Wars 7? Víme, že nic nevíme! | Fandíme filmu
Nebojte se spoilerů a pojďte žasnout nad tím, jak strašně málo toho víme o ději Star Wars: Síla se probouzí. #NoSpoilers!
  1. Kapitola č.1
  2. Proč je málo zákulisních spoilerů?
  3. To málo, co o filmu skutečně víme

Proč je málo zákulisních spoilerů?

Jistě si říkáte, určitě musí existovat spousta neoficiálních spoilerů, které se u podobně velkých a očekávaných filmů objevují poměrně běžně. A vlastně byste měli pravdu. Nějaké spoilery se objevily. Jenže se objevily v obrovské záplavě keců. Část z neplatných informací mohla vycházet ze starších verzí scénáře, o kterých víme, že existovaly. Stejně tak existovaly starší verze výtvarných návrhů, které zdánlivě mohly odkazovat ke konkrétním skutečnostem, ale nakonec nebyly ve filmu vůbec využity nebo byly přetvořeny v něco úplně jiného.

Část klamavých informací mohlo zveřejnit samo studio, aby záměrně šířilo dezinformace a roztrubování spoilerů tak pořádně zkomplikovalo. Na jedné z fotek z natáčení se kupříkladu objevil někdo, kdo se nápadně podobá Adamu Driverovi v oblečení pilota X-Wingu. Driver přitom hraje zakukleného Kylo Rena. A samozřejmě se nepochybně objevila i obrovská spousta kachen, které si nečestní publicisté jednoduše vycucali z prstu, aby přitáhli pozornost informací chtivých fanoušků.

Samozřejmě, části některých spoilerů byly později potvrzené oficiálními materiály (trailery, rozhovory) a souvislosti bylo možné doplnit alespoň hypoteticky. Pokud byste tedy opravdu chtěli, můžete se vypravit na Google a o pravděpodobném vývoji děje si toho přečíst docela dost. I ti největší spekulanti nicméně připouštějí, že v řadě případů opravdu jen střílejí do tmy a obzvlášť o druhé polovině filmu se toho ví opravdu hodně málo. My, kteří spoilery nečteme, o závěru víme jen to, že se Rebelové (good guys) střetnou s Prvním řádem (záporáci) v letecké bitvě nad zasněženou planetou a že se někde v lesích na povrchu té sněžné planety utká Finn (John Boyega) s Kylem Renem.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest