Star Wars Síla se probouzí: Co si o filmu myslí George Lucas

Star Wars Síla se probouzí: Co si o filmu myslí George Lucas | Fandíme filmu
Tvůrce Hvězdných válek byl o víkendu oceněn za celoživotní kulturní přínos.

Před několika týdny se začalo probírat, proč se na nových Star Wars nepodílí jejich tvůrce, George Lucas. V našem nedávném tematickém článku jsme se na přechod LucasFilmu z rukou zakladatele do vlastnictví studia Disney podívali podrobněji a na závěr jsme přidali krátkou zmínku o tom, že se film Lucasovi údajně líbil. Alespoň to před pár dny tvrdila jeho producentka Kathleen Kennedy, během propagační kampaně. Ale co na The Force Awakens říká sám Lucas?

V neděli večer na slavnostním galavečeru byl Lucas na film tázán na červeném koberci. Na což odpověděl: „Myslím, že fanoušci film budou milovat. Je to přesně takový film, na jaký čekali“. Lucas zřejmě nemá potřebu realitu jakkoliv přikrášlovat, a tak můžeme i nadále pokračovat v mírném optimismu.

Lucas byl v Kenedyho centru oceněn za celoživotní přínos pro americkou kulturu. Gratulovali mu jeho přítel Steven Spielberg, prezident Barack Obama nebo představitelka princezny Lei, Carrie Fisher, která nebyla přítomna osobně, ale její přednahranou zprávu promítl na plátno přítomný robot R2D2.

Stále také pokračuje náš seriál velkých tematických článků o Star Wars: Síla se probouzí. Tady je upoutávka na část, kterou si budete moct přečíst dnes večer:

Zdroje: People, Vulture

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest