Justice League Dark si údajně vybírá obsazení

Justice League Dark si údajně vybírá obsazení | Fandíme filmu
Suicide Squad provázejí předběžné pozitivní reakce, a tak mají temní hrdinové u Warneru dveře otevřené.

Justice League Dark přišla o režiséra Guillerma del Tora, následně se jí však ujal producent Scott Rudin a přípravy pokračovaly dál. Natáčení by mělo začít někdy během příštího roku, a i když se nový režisér stále hledá, produkce se údajně začala pomalu poohlížet po představitelích hlavních rolí.

Už del Toro chtěl, aby se úlohy Swamp Thing zhostil Ron Perlman (ten si na komplikovanou masku zvykl už když hrál del Torova Hellboye) a tahle volba se líbí i současné produkci. Do role Johna Constantina filmaři lákají Colina Farrella (True Detective 2, Daredevil), ale oslovili také Ewana McGregora (Star Wars I-III, Trainspotting). Pokud by jeden z pánů roli skutečně dostal, ten druhý by mohl ztvárnit Jasona Blooda. Deadmana by měl hrát nějaký komediální herec, Zatannu hispánka nebo černoška. Monica Bellucci (Spectre, Matrix: Reloaded) je prý ideální volbou pro roli Madame Xanadu, Ben Mendelsohn (Bloodline, Temný rytíř povstal) by mohl hrát záporáka Antona Arcanea. U něj prý bude záviset na tom, jestli se projektu chopí dostatečně zajímavý režisér. 

Madame Xanadu je nesmrtelná žena, která ovládá magii, ale v naprosté většině případů se nesmí aktivně zapojovat do okolního běhu dějin, může pouze radit a věštit budoucnost. Anton Arcane je geniální, leč pomatený vědec z 19. století, je to mocný kouzelník a nekromant, který oživuje mrtvé a snaží se stát nesmrtelným. Podle některých je čirým ztělesněním zla. Ostatní postavy jsme představili ve starším článku.

Výše uvedené castingové zprávy zatím nejsou oficiálně potvrzené, avšak další a další zákulisní zvěsti o Justice League Dark potvrzují minimálně to, že projekt skutečně není mrtvý a pořád se na něm pracuje. Na titulní fotce je Colin Farrell v mysteriózním thrilleru Solace.

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroje: Latino-Review, Heroic Hollywood

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest