Suicide Squad: Trailer z Comic-Conu v HD

Suicide Squad: Trailer z Comic-Conu v HD | Fandíme filmu
Krátce po uniklém videu vychází trailer na komiksovku plnou super padouchů i oficiálně. A s ničím se nemaže!

Comic Con trailer na Suicide Squad dorazil v oficiálním provedení a Warner (DC Comics) opět boduje. Zatím jde sice jen o náladotvorné video, které má ukázat, v jakém duchu se film ponese, ale rozhodně dokáže navnadit i bez zbytečného vyzrazování děje. Nejvíc pozornosti na sebe v tuto chvíli strhává správně psychotická Harley Quinn (Margot Robbie), Joker (Jared Leto) jako manipulátor v pozadí funguje na výbornou - krátká scéna ze závěru upoutávky je skvělým příslibem. Jokerovo nové vizuální pojetí už na první pohled ukazuje, že s tímhle chlapem prostě nechcete přijít do konfliktu.

Jak správně poznamená ostrostřelec Deadshot (Will Smith), jednotliví členové Sebevražedného oddílu (Suicide Squad) jsou jednoduše zneužití pěšáci a šéfka celého projektu, Amanda Waller (Viola Davis), zatím stojí někde na pomezí mezi tvrdou nekompromisní šéfkou, která pro vyšší dobro obětuje i vlastní babičku, a pletichařící politickou potvorou, která je ve skutečnosti mnohem horší, než všichni členové Task Force X (tak se jednotka oficiálně jmenuje) dohromady. Protože co si budeme povídat, většina z nich jsou dost možná jen pomýlená či nepochopená individua, která osud zahnal do kouta a potřebovaly by především psychiatrickou pomoc. Nejvíc je to vidět asi na viditelně zmatené a hledající Enchantress (Cara Delevingne).

Trailer je do určité míry střižený jako trailer na nějaký horor, vizuální stránka je střízlivá, ale ne utopená v bezbarvé mlze, jako DC filmy Zacka Snydera, což jen potvrzuje, že Warner po svých filmaří opravdu nechce, aby se drželi jednotného stylu, jako to mají nakázané komiksovky od Marvelu. Kratičký pohled na automobilovou honičku s Batmanem (zřejmě flashback) potvrzuje, že se scéna skutečně točila pro Suicide Squad a nikoliv pro Batman v Superman, jak se občas spekulovalo. Jediným vyloženě slabým místem je, když jeden z generálů u večeře s Amandou Waller označí členy Task Force X jako "bad guys" (padouchy). To v jinak vážně podané upoutávce působí dost nepatřičně, tak snad to není první náznak toho, že se vážný přístup filmařů a ujetá komiksová premisa budou spolu na plátně prát. Jinak ale vše naznačuje, že na nás čeká jeden z nejsvébytnějších komiksových filmů příštích let, nezbývá tedy než čekat na další trailery, které jistě také odhalí, co má Suicide Squad vlastně v plánu, krom předpokládané touhy osvobodit se.

Suicide Squad: Comic-Con trailer

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joel Kinnaman nebo Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest