Wonder Woman: Chris Pine dostal dvojroli

Wonder Woman: Chris Pine dostal dvojroli | Fandíme filmu
Chris Pine rozhodně nebude mít ve Wonder Woman nějaký krátký štěk. Ve filmu se objeví ještě jeden superhrdina.

Před pár dny se objevila poněkud matoucí fotografie z natáčení Wonder Woman. Byl na ní zachycený Chris Pine, který měl být jednou z hlavních hvězd aktuálního snímku a potenciálně také budoucích filmů s Wonder Woman. Přesto byl vyfocený v kostýmu z první světové války, která by měla být pouze krátkou součástí děje. Jak to všechno do sebe zapadá? S oficiálně nepotvrzeným, ale vysoce pravděpodobným vysvětlením přichází Heroic Hollywood. V časech první světové války Wonder Woman (Gal Gadot) potká Stevea Trevora seniora (Pine). Ten jí ukáže svět lidí a pomůže jí poprvé porazit boha války Area. V současnosti potom Wonder Woman potkává Trevorova vnuka, který jako by z oka vypadl svému dědečkovi. (Je docela dobře možné, že jedna z postav se bude jmenovat jinak, alespoň křestním jménem). Jednoduché jak facka, takže to tak opravdu nejspíš bude.

Společně s Pinem na fotce pózuje Saïd Taghmaoui, který hraje zatím blíže nespecifikovanou roli. Pro francouzksý magazín Ultra Taghmaoui před časem uvedl, že nic bližšího nesmí prozradit, ale že bude hrát hrdinu, nebo možná dokonce superhrdinu – z překladu to není úplně zřejmé. Saïd byl do své role vybrán ze stovek kandidátů během tříměsíčního castingu a čeká jej šestiměsíční natáčení ve čtyřech různých zemích. Což by naznačovalo, že se bude objevovat v celém filmu. A pokud podobně jako Pine nehraje dva příbuzné, kteří vypadají úplně stejně, musí zákonitě hrát nějakou nesmrtelnou (nebo dlouhověkou) postavu, tedy opravdu superhrdinu. Máte nějaký tip na to, koho by si Taghmaoui mohl zahrát? Nebo došlo při pořizování rozhovoru k nedorozumění a herec si zahraje super-padoucha? S jeho pronikavýma černýma očima by z něj byl Ares jak vyšitý, co říkáte?

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. Postavu na plátnech ztvární Gal Gadot a ještě před samostatným filmem postavu uvidíme v Batman v Superman: Dawn of Justice. Režíruje Patty Jenkins, hlavní mužskou roli ztvární Chris Pine. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 22.6. 2017.

Zdroje: Heroic Hollywood, CBM

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest