Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu

Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kde se bude natáčet, název filmu opět potvrzen, režisérovy sliby a tučná výplata Chrise Pinea.

Registrace internetové domény StarTrekBeyond.com studiem Paramout dále potvrzuje, že se třetí Star Trek bude jmenovat skutečně právě takhle, jak se ostatně šušká už několik týdnů. Podle některých zdrojů natáčení už začalo, podle jiných začne za několik dní, každopádně se dole v galerii můžete podívat na první obrázky ze zákulisí, kde už se na svoje první repliky připravují pan Spock (Zachary Quinto) a poručík Uhura (Zoe Saldana). Natáčet se má ve Vancouveru, kde se bude točit mimo jiné i za městem, ve skalnaté oblasti zvané Squamish, a v Dubaji.

Squamish

Natáčení předcházelo zběsilé psaní scénáře, na jehož přípravy měli Simon Pegg a Doug Jung jen šest měsíců, potom co s původními autory studio rozvázalo spolupráci. Scenáristé odevzdali teprve první verzi scénáře, detaily se tedy zjevně budou ladit za pochodu, tak snad se to na výsledku negativně nepodepíše. Pánové scénář připravili na základě vize, kterou studiu přinesl nový režisér Justin Lin, velký fanoušek původních seriálů. Ten slibuje, že zápletka bude svěží a nová. Klingoni a Romulani jsou sice báječní, ale je čas jít dál a vymyslet si vlastní mimozemské druhy a světy.

Ve třetím filmu se s posádkou lodi Enterprise potkáme během její pětileté průzkumné mise, o které pojednával původní televizní seriál. Vedle objevování nových obzorů máme čekat také introspekci lidskosti, což byl opět pro seriál jeden ze stěžejních motivů. Uvidíme, jak moc se podobné sliby podaří vyplnit, protože scenárista Pegg před časem de facto přiznal, že trojka musí být víc „hollywoodská“, aby snímek přitáhl co nejširší publikum. Producenti i přesto slibují důstojné oslavy padesátileté historie seriálu, tak uvidíme, zda se novým filmem vedle běžných diváků podaří potěšit i skalní příznivce.

V hlavních rolích se vracejí Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho a Alice Eve. Dále je doplní Idris Elba jako hlavní záporák a Sofia Boutella v jedné z blíže nespecifikovaných klíčových rolí. zámořská premiéra je stanovena na 8.7. 2016, datum té české je v tuto chvíli udáváno na 28.7. 2016.

A pozor, objevila se také vůbec první zmínka o tom, že se skutečně počítá s nějakým čtvrtým dílem série! Herci před natáčením trojky jednali o zvýšení svých výplat. Jednak kvůli tomu, že jsou všichni známější než kdykoliv předtím, ale také kvůli prodlevám produkce, které jim znemožňují přijmout jiné role. Nakonec si všichni přijdou na slušné peníze (podle Hollywood Reporteru Chris Pine za první film dostal 600 000, za ten třetí to bude už 6 milionů), avšak minimálně Pine a Zachary Quinto museli výměnou za zvýšení platu souhlasit s opcí na čtvrtý film. Pokud se jej tedy skutečně dočkáme, znovu jej prožijeme s posádkou lodi Enterprise!

Zdroje: Wiki, Collider, Deadline, Zachary Quinto, Zachary Quinto II, Trek Movie, Trek Movie II, Slashfilm, Zoe Saldana, Radio Times, Sci-fi Pulse

Galerie: 4

Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu | Fandíme filmu Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu | Fandíme filmu Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu | Fandíme filmu Star Trek 3: Natáčení začíná, čtyřka je v plánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest