Wonder Woman si vyhlédla záporáky

Wonder Woman si vyhlédla záporáky | Fandíme filmu
Gal Gadot se pustí do křížku s padouchy z řecké mytologie. Kdo to bude a kdo by je měl hrát?

Jak víte, natáčení Wonder Woman začne už za pár týdnů, a tak je potřeba obsadit všechny vedlejší role. Podle serveru Heroic Hollywood se momentálně hledají především představitelé dvou záporáků, kterými mají být Áres a Kirké (Circe), dvě postavy, které si Wonder Woman pravidelně vypůjčuje z řecké mytologie a obě patří mezi její úhlavní nepřátele. Do role Area by filmaři údajně chtěli obsadit Seana Beana (Hra o trůny, Pán prstenů) a do role Kirké Evu Green (300: Vzestup říše, Penny Dreaful).

V řecké mytologii je Áres bohem války, v komiksech má celou řadu podob. Občas je jen běsnícím božstvem ukrytým v kovovém brnění, jindy je pro Amazonku Dianu (Wonder Woman) téměř otcovskou figurou a jejím učitelem. Kirké je v řecké mytologii dcerou boha slunce a mocnou čarodějkou. Prominentně figuruje v příbězích Jásona a Odyssea. V komiksech je letitou nepřítelkyní Wonder Woman, i když se občas vydávala za její spojenkyni. Je taktéž schopnou kouzelnicí.

Objevily se i zvěsti o tom, že Warner projevil zájem také o služby Cate Blanchett, avšak podle reportéra serveru Variety Blanchett nabídku odmítla. 

Jak se by se vám líbilo obsazení Beana a Green? Doufáte, že se s nimi produkce domluví, nebo že nakonec bude obsazen někdo jiný?

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia.

Postavu na plátnech ztvární Gal Gadot a ještě před samostatným filmem postavu uvidíme v Batman v Superman: Dawn of Justice. Režíruje Patty Jenkins, hlavní mužskou roli ztvární Chris Pine. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 22.6. 2017.

Zdroje: Heroic Hollywood I, Heroic Hollywood II, Comic Vine

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest