Sedm statečných možná s Chrisem Prattem

Sedm statečných možná s Chrisem Prattem | Fandíme filmu
Po vesmírném vykradači hrobek a krotiteli dinosaurů, by si Chris mohl zkusit také roli námezdního pistolníka.

S novým filmovým ztvárněním Sedmi statečných byla spojována celá řada herců. Ve starších článcích jsme vás informovali, že byl s projektem spojován Tom Cruise, později zase Brad Pitt. Varianta s Tomem Cruisem padla již dříve, o Bradu Pittovi se také momentálně vůbec v souvislosti s chystaným westernem nemluví. Jisté by v současnosti měly být pouze dvě věci – film by měl režírovat Antoine Fuqua, a jednu z hlavních rolí by si měl zahrát Denzel Washington (Training Day, Equalizer).

Film rozhodně nemá malé ambice, což dokládá i poslední novinka, dle které o účasti na projektu jedná Chris Pratt, který se v posledním roce pomalu ale jistě dostává do první herecké ligy, zejména díky své účasti v Guardians of the Galaxy. V příštím roce ho uvidíme v Jurassic World režiséra Collina Trevorrowa, a momentálně tedy jedná s MGM o Sedmi statečných.

Pratt by si měl zahrát muže jménem Farraday, který je jedním ze sedmičky pistolníků. Ve westernu z roku 1960 žádná postava takového jména nebyla, z čehož vyplývá, že postavy by měly být trochu pozměněné. Film by měl být zasazen do období po skončení občanské války, tedy ve druhé polovině 19. století. Natáčet by se mohlo začít už v prvním čtvrtletí příštího roku.

Zdroje: Variety, Deadline

Sedm statečných

23.09.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest