Postapokalyptický Zorro se stále chystá

Postapokalyptický Zorro se stále chystá | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zorro Reborn je znovuzrozený a už příští rok se má točit. Seznamte se s mixem Batmana, Elysia a Metal Gear Solid. Přikládáme testovací trailer.

O tomhle projektu jsme hodně dlouho neslyšeli, ale stále žije. Společnosti Lantica Media a Sobini Films chtějí společně zrealizovat postapokalyptickou sci-fi Zorro Reborn. Natáčení má začít v březnu příštího roku, v Dominikánské republice. Produkuje Mark Amin (Frida, Sviňák), který je s projektem spojený už patnáct let. V minulosti chtělo film natáčet za 40 milionů studio Fox, ale z nějakého důvodu se jej vzdalo. Režírovat v minulosti měli Bryan Singer či Ricardo de Montreuil, momentálně je projekt bez lodivoda. Na scénáři doposud pracovali Gary Whitta, Justin Marks, Glenn Gers, Stevie Long, Brian McGreevy a Lee Shipman. Je klidně možné, že nové studio či nový režisér si vyžádají další přepis. S hlavní rolí byl kdysi dávno spojován Gael Garcia Bernel, ale to už také dávno neplatí.

Podle starší synopse se film odehrává v postapokalyptické Kalifornii a Mexiku, kam v budoucnosti spadne meteorit a udělá z obou států poušť. Když se prach usadí, je zjištěno, že je meteorit výtečným zdrojem energie a okamžitě jej uchvátí ziskuchtivá společnost. Do Nového San Diega proudí davy lidí v naději, že najdou práci, ale čeká na ně pouze útisk. Alejandro Fox, potomek legendárního Dona Diega de la Vegy, původního Zorra, obléká masku svého prapředka a stává se hrdinou, který pomůže utlačovanému lidu dosáhnout spravedlnosti. 

Přikládáme artworky a testovací trailer, který natočil Ricardo de Montreuil, aby před lety studio přesvědčil ke schválení celého projektu. Lákal by vás film v podobném duchu?

Zorro Reborn: Testovací trailer

Zdroj: THR

Galerie: 3

Postapokalyptický Zorro se stále chystá | Fandíme filmu Postapokalyptický Zorro se stále chystá | Fandíme filmu Postapokalyptický Zorro se stále chystá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest