Batman: Ben Affleck údajně bude Batman alespoň 6x

Batman: Ben Affleck údajně bude Batman alespoň 6x | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vedle týmovek s temným hrdinou se prý chystá i celá trilogie samostatných filmů. Plus dva nové obrázky.

Nedávno jsme se dozvěděli, že Ben Affleck natočí pro Warner samostatný film o Batmanovi, ve kterém si také samozřejmě zahraje hlavní roli. Teď server Den of Geek tvrdí, že si vedení studia promítlo první sestřih chystané komiksovky Batman v Superman a bylo s filmem a obzvláště Affleckovým ztvárněním Batmana tak spokojené, že s hercem rovnou začalo vyjednávat o tom, aby si zahrál Netopýřího muže hned ve třech samostatných filmech. (Krom toho samozřejmě postavu hraje také v Batman v Superman, Justice League I a Justice League II). Warner údajně chce celé své komiksové univerzum vystavět právě kolem Batmana, který bude jakousi základnou, kolem které se bude celý fiktivní svět otáčet.

Dosud také nebylo úplně zřejmé, jak bude Affleck kvůli všem svým dalším povinnostem stíhat natáčení Justice League, které má začít příští rok na jaře. Do toho teď vnesl jasno server Deadline. Ten informuje, že Snímek The Accountant od Gavina O’Connora se odsouvá z ledna 2016 na 7.10. 2016 a Affleckem režírovaná kriminálka Live By Night se ze 7.10. 2016 přesouvá na blíže nespecifikovaný termín v roce 2017. The Accountant už je natočený, Live by Night se má točit letos na podzim. Pak se Ben pustí do Justice League, následně možná ještě dokončí postprodukci Live by Night a pak už se může věnovat samostatnému Batmanovi.

Scénář k Batmanovi Affleck píše společně s Geoffem Johnsem (kreativní ředitel DC Entertainment, scenárista epizod Arrowa i Flashe), hotový by mohl být už koncem letošního léta, natáčení by mohlo začít někdy po dokončení Live by Night. Příběh má navazovat na Batman v Superman a Justice League a podle některých zvěstí by Batman mohl dorazit do kin už v roce 2018.

V galerii najdete fotku z natáčení a obálku magazínu.

Zdroje: Den of Geek, Deadline

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Batman: Ben Affleck údajně bude Batman alespoň 6x | Fandíme filmu Batman: Ben Affleck údajně bude Batman alespoň 6x | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest