Southpaw: Trailer na nové boxerské drama

Southpaw: Trailer na nové boxerské drama | Fandíme filmu
Jake Gyllenhaal nabral sedm kilo svalů, aby si mohl zahrát osudem zkoušeného boxera. Režíruje Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer).

Jake Gyllenhaal střídá jednu náročnou roli za druhou. V lednu jsme jej mohli vidět jako sociopata ve vynikajícím Slídilovi, loni byl i na českých festivalech k vidění Nepřítel, kde si střihnul dvojroli. Aktuálně pro vás máme trailer na boxerský snímek Southpaw, v němž si zahrál šampiona lehké váhy, jenž se po osobní tragédii snaží dostat zpátky na vrchol. Zatím se o snímku mluvilo především ve spojitosti s fyzickou proměnou, kterou si herec prošel, první upoutávka nám dává monžost si udělat ucelenější obrázek.

Za sebe musím říct, že příliš nadšený nejsem. Fuqua slibuje hutnou atmosféru a Gyllenhaal parádní herecký výkon, ve kterém se naprosto ztratí. Zatím mám ale pocit, že po mě filmaři chtějí, abych fandil agresivnímu prosťáčkovi, který bude tak dobře boxovat, až veškeré jeho problémy zmizí. Ale uvidíme, třeba to nakonec tak přímočaré nebude a Southpaw si mě nakonec získá na svoji stranu. Jak první upoutávka působí na vás?

Dále hrají, Rachel McAdams (Lásky čas, Sherlock Holmes), Naomie Harris (Piráti z Karibiku 3, Skyfall), Forest Whitaker (Ghost Dog, Poslední skotský král), rapper 50 Cent a boxer Victor Oritz. Scénář napsali Kurt Sutter (Zákon gangu) a Richard Wenk (Equalizer, Expendables 2). Světová premiéra je naplánována na 31.7. 2015.

Southpaw: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest