Cliffhanger: Stallone chce točit pokračování

Cliffhanger: Stallone chce točit pokračování | Fandíme filmu
Staré značky vstávají z hrobu dál a dál, Sylvester Stallone by se chtěl vrátit do skal.

Letos se Sylvester Stallone vrátil k Rockymu, když si roli zopakoval v očekávaném snímku Creed, kde se stane mentorem syna svého zesnulého přítele, Apolla Creeda. Stále se chystá pátý Rambo a celá série Expendables je také jedním velkým ohlédnutím za rolemi, ve kterých Stallone zářil v osmdesátých a devadesátých letech. Zřejmě si moc dobře uvědomuje, že značka je v dnešním Hollywoodu až na prvním místě, i kdyby třeba jen v očích filmových studií.

Teď na svůj Instagram napsal, že by strašně rád natočil pokračování Cliffhangera. První film byl podle Slye možná ten vůbec nejnebezpečnějším, na kterém kdy pracoval, protože gravitace se ošidit nedá, ale co už. Ke zprávě připojil fotku z natáčení, viz galerie. Zhruba před rokem jsme se dozvěděli, že by producent Neal Moritz (Rychle a zběsile) chtěl natočit remake, ke kterému už dokonce neznámý Joe Gazzam píše scénář. Tak kdo ví, třeba by mohli Stallone s Moritzem spojit síly

Původní Cliffhanger pojednával o vysokohorském vůdci, který se po traumatu odmítá vrátit na skály. Donutí jej až skupinka zločinců, která mezi vrcholky ztratila kufry plné peněz.

Zdroj: Sylvester Stallone

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest