Punisher má nového představitele

Punisher má nového představitele | Fandíme filmu
Kdy a kde jej poprvé uvidíme?

Marvel oficiálně oznámil, že ve druhé sérii Daredevila se objeví Punisher, kterého ztvární Jon Bernthal (Železná srdce, seriál Živí mrtví). Tisková zpráva dále potvrzuje, že druhá série Daredevila dorazí příští rok. Podle Jepha Loeba, šéfa televizní divize Marvelu, dodá Bernthal postavě patřičnou intenzitu, ale zároveň i zranitelnost, která ji otevře divákům. Punisher, alias Frank Castle, vnese do světa Matta Murdocka dramatické změny a nic už nebude takové, jako dřív. Samozvaný ochránce spravedlnosti se snaží v newyorské Hell’s Kitchen nastolit pořádek a to jakýmikoliv prostředky, za jakoukoliv cenu.

Aktuální tisková zpráva Marvelu tak zdánlivě potvrzuje nedávný výčet zákulisních zvěstí serveru Heroic Hollywood, který mimo jiné zmiňoval, že pokud se Punishera dočkáme, mohl by se nejprve objevit v seriálu někoho jiného, než dostane svůj vlastní. Můžeme se tedy v dohledné době na Netflixu těšit také na Bladea a Ghost Ridera?

Před časem se také objevila nepotvrzená zvěst, podle které by se v druhé sezoně Daredevila měli objevit také Mr. Fear, Mysterio, Elektra (o té už se šušká delší dobu) a především Bullseye! Tuhle roli údajně Marvel nabídl Jasonovi Stathamovi, jen o několik dní později se však objevila zpráva, že jednání nedopadla dobře. Spekuluje se o tom, že jednání mohl zhatit právě únik informací - jakmile Stathamovi zástupci viděli pozitivní ohlasy veřejnosti, mohli tak nadhodnotit hercův požadovaný honorář, že studio ztratilo zájem. Ale takhle část je skutečně těžce spekulativní. Na závěr představujeme jednotlivé zmiňované postavy: 

Bernthal se raduje z nové role

  • Punisher, občanským jménem Frank Castle, je bývalý mariňák, který po tom, co mu gangsteři vyvraždí rodinu, vyhlásí válku organizovanému zločinu. Neštítí se násilí a zabíjení, jeho prioritou je likvidace všech mafiánů, kteří se mu dostanou do rukou.
  • Mysterio je především Spider-Manův protivník. Nemá žádné nadpřirozené schopnosti, nicméně se jedná o velice schopného iluzionistu a bývalého hollywoodského kaskadéra, který pracuje s projekcemi, omamnými plyny, hypnózou a dalšími triky.
  • Mr. Fear, alias Lawrence Cranston, je Murdockův bývalý spolužák z vysoké školy a schopný právník, v komiksech zná Daredevilovu skutečnou totožnost. Za využití speciálního plynu vyvolává u protivníků halucinace a šílenství, popřípadě je ovládá. V sobě samém za pomoci drogy jakýkoliv strach potlačil.
  • Elektra kdysi dávno randila s Mattem Murdockem. Když jejího otce diplomata zavraždili teroristé, zanechá vysoké školy a odjíždí do Číny studovat bojová umění, aby mohla vykonat pomstu. Je jedním z žáků Sticka, Mattova slepého učitele. Její vzrůstající moc ji ale pohltí a stává se z ní vražedkyně, možná vůbec nejschopnější vražedkyně v celém Marvel Universe.

Zdroje: Bloody-Disgusting, Latino-Review, Jon Bernthal, Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest