Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina

Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Marvel odhaluje další herce, kteří se v seriálu objeví a tvůrci mluví o tom, na co se Daredevil zaměří a jak zapadne do Marvel Universe.

Marvel využívá své možnosti naplno. Pracuje na tom, aby dostal pod svá křídla maximální počet marvelovských hrdinů (po dohodě se Sony může konečně zařadit do svého světa Spider-Mana), už brzy bude uvádět do kin tři filmy ročně a letos pro změnu nabízí hned tři různé seriály. Během lednové pauzy seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. běžela Agentka Carter, kterou následují nové epizody již zmiňovaných kolegů z SHEILDu a 10.4. Netflix vypustí první řadu seriálu Daredevil.

Populárního slepého hrdinu jsme vám představili společně s prvním trailerem, teď se podíváme především na nový trailer a nejrůznější perličky, které o seriálu prozradili jeho tvůrci. Začněme třeba novou upoutávkou. Možná to dělá hudba, možná větší důraz na antagonistu Wilsona Fiska (Vincent D'Onofrio), seriál každopádně v novém traileru působí daleko víc jako něco výjimečného, jako osudové střetnutí muže beze strachu s osudem. Vedlejší postavy dostávají větší prostor, D'Onofrio se předvádí v skvělém světle a celkově se zdá, že paralelní zrod Daredevila a Kingpina (Fiskovo zločinecké alterego a jeden z nejvýraznějších padouchů Marvelu) bude pro první sérii dobrým hnacím motorem.

Také showrunner Steven S. DeKnight potvrzuje, že odlišný pohled na záchranu hnijící Hell’s Kitchen (část New Yorku) bude naprosto zásadním tématem. Postavy nebudou černobílé a seriál se bude neúprosně ptát, jestli náhodou není Kingpinovo řešení z dlouhodobého hlediska pro místní obyvatele účinnější. Zatímco komiksy s Daredevilem dlouho vycházely v době, kdy Hell’s Kitchen opravdu byla nebezpečnou částí města se špatnou pověstí a vysokou kriminalitou, v současnosti už to dávno neplatí. Seriál však v tomhle ohledu šikovně naváže na filmové Avengers - chudobu, beznaděj a vlnu zločinu ve čtvrti způsobí spoušť, kterou po sobě zanechal souboj superhrdinů s mimozemšťany.

Obecně by však prozatím měl seriál na zbytek Marvel Universe odkazovat spíš v náznacích a jak sami můžete vidět v traileru, bude mít oproti ostatním seriálům a filmům o hodně jinou atmosféru a estetiku. Seriály společnosti Netflix mají být obecně drsnější a temnější, Daredevil je pak popisován jako „Batman bez milionů“, kterého pohání čistě odhodlání a touha pomáhat. Akční sekvence mají být dech beroucí, tak snad na tomhle propagačním superlativu bude alespoň ždibec pravdy. Dole pod trailerem najdete nejnovější fotky a plakát, avšak ještě než se na multimédia vrhnete, představíme si šest nových herců/postav, které Marvel právě dnes odhalil:

Turk Barrett (Rob Morgan - Person of Interest, Belive) je drobný kriminálníček z Hell’s Kitchen, Melvin Potter (Matt Gerald - Avatar, Dexter) mechanik v bezvýchodné situaci. Společně s Wilsonem Fiskem budou spolupracovat japonský obchodník Nobu s postranními úmysly (Peter Shinkoda - Falling Skies, Hawaii 5-0), silná žena, šéfka vlastního podniku Madam Gao (Wai Ching Ho - Law and Order: SVU, Blue Bloods) a dva ruští bratři, kteří se snaží prosadit v Americe, Vladimir a Anatoly (Nikolai Nikolaeff - Camp, Sea Patrol; Gideon Emery - Grimm, Jak vycvičit draka 2).

Daredevil: Trailer 2

Galerie: 13

Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu Daredevil: Druhý trailer se soustředí na Kingpina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest