Expendables: Chystá se TV seriál i další filmy

Expendables: Chystá se TV seriál i další filmy | Fandíme filmu
Ani loňský neúspěch nemůže Postradatelné Sylvestra Stallonea zastavit. Údajně chystá i Expendables 5.

Expendables 3 měli nejhorší recenze z celé série, skalní fanoušky rozčílilo nadbíhání nezletilým divákům a tržby v kinech byly ze všech dílů nejslabší, částečně také díky pirátskému úniku filmu na internet. Přesto se od premiéry vytrvale vedou řeči o dalších dílech, popřípadě nejrůznějších spin-offech. Teprve teď se však začíná rýsovat něco jasnějšího. Chystá se televizní seriál, o kterém se poprvé mluvilo už v roce 2012.

Seriál připraví produkční společnost Lionsgate TV pro americkou stanici Fox. Producentsky projekt zaštítí Sylvester Stallone a Avi Lerner (Expendables, Pád Bílého domu, Rambo 4), jako showrunner byl zvolen Shane Brennan, tvůrce NCIS: Los Angeles. Společně s ním byli odhaleni také první scenáristé, Greg Coolidge (Jízda švárů) a Kirk Ward (jako scenárista se zatím nepředvedl).

Seriál je popisován jako „zábavné akční drama“, které má spojit ikonické televizní hvězdy do společného týmu, který se pokusí zastavit nebezpečného teroristu. Co od takového projektu můžeme očekávat? Nejedná se o klasický seriál, ale o tzv. „event series“, zjednodušeně řečeno tedy minisérii. V takových projektech se filmařům obvykle podaří získat o něco lepší rozpočet, než mívají klasické seriály, pro menší počet epizod se navíc snáze podaří přemluvit herce, kteří by se dlouhodobě uvázat nechtěli. Na druhou stranu zrovna na celonárodní stanici Fox lze očekávat, že s vyobrazeným násilím se filmaři budou muset krotit. Vynahradit by to teoreticky mohl humor, popřípadě důkladnější prokreslení jednotlivých hrdinů. Na rozdíl od dvouhodinového filmu není v minisérii problém věnovat postupně prostor úplně všem členům týmu.

Koho by tvůrci mohli angažovat? Lze předpokládat, že nějaké cameo si střihne někdo z filmových Expendables, ale dál už je to čistě na naší fantazii. Z televizních „akčních hvězd“ mě určitě napadají Lorenzo Lamas, Tom Selleck, Kevin Sorbo nebo David Hasselhoff, vy v komentářích nezapomeňte připojit vlastní tipy.

Zprávu přinesl jako první server Deadline, který dále doplňuje, že vedle seriálu se dál chystají i další filmy. Konkrétně se dál počítá s ženským spin-offem známým jako The Expendabelles, ale také s Expendables 4 a Expendables 5!

Zdroj: Deadline

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest