The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě

The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Uvnitř navíc kupa nových informací, nejen z magazínu Empire.

V dnešní novince týkající se třetího Batmana v podstatě navážeme tam, kde jsme skončili minule. Před týdnem byla totiž řeč o prvních fotkách z filmu, které se sice stále nedostaly oficiální cestou na internet, nicméně díky elektronické verzi magazínu Empire určené pro iPad, si máme možnost zmíněný materiál konečně prohlédnout v adekvátní kvalitě. Kromě toho jsme vám navíc slíbili i další informace z článku z Empireu, kterým budou věnovány následující řádky. Asi nejzajímavějším tématem je záporák, respektive jeho volba. Christopher Nolan totiž v článku prohlásil, že se pro Banea rozhodl jen pár týdnů po premiéře Temného rytíře. Vůbec prý neuvažoval o Hádankářovi nebo Tučňákovi, kteří jsou v jeho očích stejným archetypem jako Joker, jen ne natolik silným. Režisér tedy nechtěl nijak snižovat laťku, proto zvolil Banea, který se namísto nastolení totálního chaosu soustředí především na svou brutální fyzickou sílu. Což je aspekt, se kterým jsme se zatím v nolanovském pojetí nesetkali. Upozornil na to mj. i Christian Bale, když zmínil, že Bane je prvním záporákem, který je fyzicky zdatnější a silnější než Batman.

Část článku se pak také stočila k historce o obsazení Toma Hardyho do role, sám herec přitom nastínil, že na Nolanovu nabídku takřka okamžitě kývnul. Poměrně zásadní informaci pak nakonec přinesl i Bale, když zmínil, že ve vyvrcholení gothamské ságy uvidíme Batmana v akci víc než kdy dřív za denního světla. I přesto bychom se ale podle slov herce měli dočkat i typických scén v noci. Kromě článku z Empireu máme k dispozici Baleovo vyjádření i pro magazín Philippine Daily Inquirer, a to přímo z tohoto týdne. Na přetřes se přitom dostala Anne Hathaway a její postava Catwoman: "Vzhledem k tomu, že bývám na většině zkoušek pro získání filmové role hodně neschopný, dokážu ocenit, když je někdo schopen v podobné situaci naprosto uchopit postavu a samotnou roli, navíc s minimem přípravy. A právě to je případ Anne. Je to podle mě právě ona, kdo má vůbec tu nejtěžší úlohu, poněvadž pro mnohé fanoušky je tou jedinou Catwoman stále Michelle Pfeiffer. U Anne jsme se nicméně s Chrisem shodli, že odvedla u svého partu výbornou práci."

Návrat Temného rytíře?

Toliko zhruba k výňatkům z rozhovorů nyní se ještě zaměříme na některé střípky informací, které se za poslední týden objevily na internetu. Pro tuzemské fanoušky bude asi nejzajímavější informací ta týkající možné změny českého distrubučního názvu. Během posledních dnů se totiž internetem nese zvěst, že bychom se místo snímku s názvem Temný rytíř povstal mohli dočkat Návratu Temného rytíře. Zatím však nic není potvrzeno, tudíž nejásejte předčasně. Další záležitost se týká očekávaného prologu, který by se měl objevit před čtvrtou Mission Impossible. Paul Franklin (oscarový laureát za vizuální efekty k Počátku a Nolanův dlouholetý spolupracovník) na svém twitteru dnes nejprve oznámil, že prolog bude k vidění od 21. prosince v klasických nedigitalizovaných IMAXech. Poté však své tvrzení upravil, když sdělil, že datum 21. prosince platí pro Velkou Británii a zbytek světa, zatímco v USA se diváci dočkají už o pět dní dřív (jak se dříve předpokládalo). Znamená to tedy jediné, my máme smůlu tak jako tak, poněvadž jediný český IMAX byl digitalizován začátkem letošního února. Škoda, přeškoda.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Oficiální fotky ve vysoké kvalitě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest