Chcete si zahrát v The Dark Knight Rises?

Chcete si zahrát v The Dark Knight Rises? | Fandíme filmu
Máte jedinečnou příležitost otisknout svůj hlas do nejnovějšího Batmana. A kdy konečně uvidíme trailer?

Vzpomínáte si na mrazivé chorály z konce prvního teaseru The Dark Knight Rises? Tak teď to vypadá, že Hans Zimmer by je chtěl natočit v podstatně mohutnějším měřítku. Vyzval tedy všechny Batmanovy fanoušky, aby se nahráli a své skandování mu zaslali. Podle jeho slov můžete řvát, můžete šeptat, můžete mluvit sami nebo se kolem mikrofonu sejít ve skupince. Nevadí, když hypnotický chorál nezopakujete celý, nevadí, když budete mluvit moc rychle nebo moc pomalu. Technici si už prý všechno doladí podle Hansových potřeb. Žádné „falešně“ zkrátka neexistuje. Nepotřebujete ani žádné technické znalosti. Stačí se registrovat na stránkách UJAM (nebo mít facebook účet) a mít mikrofon. Pravda, ještě vám nejspíš musí být 18 let.

Pak už stačí na stránkách UJAMu projít přehledným tutoriálem, přehrát si ukázku, naučit se slova a pustit se do toho. Třeba se ve třetím Batmanovi všichni uslyšíme : ). Pravděpodobnější tedy je, že se jednotlivé hlasy spojí v jeden mohutný, jednolitý proud, ale i tak si myslím, že je to vůči fanouškům velmi pozitivní gesto. Slova, která máme opakovat zní „Deh-shay, deh-shay bah-sah-rah, bah-sah-rah“, což by údajně mělo v maročtině znamenat „on povstal, on povstal“ (nebo přesněji řečeno povstává). Svůj příspěvek můžete nahrát na stránkách UJAMu. Dejte v diskusi vědět, jestli do toho jdete!

A kdy konečně uvidíme pořádný trailer? Podle serveru Batman on Film bude trailer ve Spojených státech připojený k druhému Sherlocku Holmesovi. Takže 16. prosince dostaneme první pirátskou kopii a pak doufejme, že bude trvat jen pár dní, než se na internetu objeví oficiální verze v HD. Připomínáme, že v ten samý den bude při americké IMAX premiéře Mission Impossible 4 promítán také Rytířův šestiminutový prolog!

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest