The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu

The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kdy se bude pokračování Temného rytíře odehrávat? Uvnitř navíc nové fotky.

O víkendu jsme vám přinesli dvě obálky magazínu Empire, které tento časopis odhalil na svých webových stránkách. Přitom jsme vám také slíbili, že během tohoto týdne se informací okolo třetího Batmana objeví mnohem víc, a to na základě vydatné nálože materiálů právě z Empireu. Ty jsou nám už nyní dávkovány pěkně postupně, tudíž máme k dispozici krátký výcuc toho, co magazín nabídne v reportáži z placu a rozhovorech s tvůrci. Takže pěkně popořadě. Jako prvního si vezmeme na přetřes Christophera Nolana, jenž přišel s hodně zajímavým tvrzením a konečně poodhalil své záměry s příběhem netopýřího může: "Celý film je v podstatě o zakončení celé Batmanovy story. Na konci Temného rytíře jsme jej nechali v poměrně prekérní situaci, možná proto bude pro někoho překvapivé, že pokračování se bude odehrávat o dost později, konkrétě osm let po skončení Temného rytíře. Takže můžete čekat staršího Bruce Waynea, který není v úplně nejlepší kondici."

Zatímco tedy Temný rytíř začínal takřka v místech, kde Batman začíná skončil, v tomto případě nás něco podobného nečeká. Spíše naopak. Nolan se přitom vyjádřil i na adresu hlavního záporáka: "S naší volbou Banea jako hlavní nemesis stavíme Bruce Waynea před výzvu, které dosud nemohl čelit. Projde si velmi ostrým psychickým i fyzickým testem." A právě o oné fyzičnosti se rozmluvil i Baneův představitel, Tom Hardy: "Je brutální. Oplývá především neskutečným bojovým uměním, díky kterému je schopen pořádného krveprolití. Nedělá mu problém rozšlápnout člověku lebku, prorazit mu pěstí hrudní koš nebo mu rozdupat holeně či kolena. Má zkrátka mentalitu totálního teroristy, který je schopen člověka brutálním způsobem odpravit ze světa."

Na adresu Banea se vyjádřila i kostymérka Lindy Hamming, řeč byla konkrétně o jeho masce: "Bane byl ještě před začátkem dění celého filmu zraněn a jeho maska mu poskytuje plyn, který jej zbavuje bolesti a umožňuje mu přežít. Trubičky z masky mu prochází přímo do čelistí, vedou přitom od zařízení na jeho zádech, které obsahuje dva kanistry". Poslední zmínka o filmu se týkala prologu, který bude uveden již v prosinci, hovořil o něm přitom opět sám Nolan: "Podobně jako u Temného rytíře se bude jednat o úvodních zhruba 6 až 7 minut, které by měly představit hlavně Banea a také seznámit diváka s chutí a stylem celého filmu." Tak to máme všechno černé na bílém, osobně se mi přitom zamlouvá hlavně myšlenka posunutí děje o několik let později, kterou bych po konci Temného rytíře úplně nečekal. Na úplný závěr dnešní vydatné novinky přinášíme očekávané scany Empireu, které se před pár minutami objevily na internetu. Najdete na nich samozřejmě nové fotky, které se v nejbližších dnech dostanou na internet i v mnohem lepší kvalitě, a to oficiální cestou.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Christopher Nolan přináší detaily o příběhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest