Woody Allen sesbíral pro svou novinku hvězdné obsazení

Woody Allen sesbíral pro svou novinku hvězdné obsazení | Fandíme filmu
Jeho Půlnoc v Paříži sklidila před pár dny ovace v Cannes, ale Woody už samozřejmě chystá další snímek.

Woody Allen je nezmar a navzdory vysokému věku stále točí tempem jeden film ročně. Pravda, posledních zhruba patnáct let už jeho práce nemá takový zvuk a význam, jako to bylo v době, kdy byl na vrcholu sil, ale své fanoušky pořád dokáže spolehlivě potěšit a tu a tam ještě vzbudí obdiv i u většinového diváka. Po slaboučkém Poznáš muže svých snů letos přivezl do Cannes novinku Půlnoc v Paříži, která sklidila velmi pozitivní ohlasy a mnozí o ní dokonce hovoří jako o Allenově nejlepším filmu od Výstřelů na Broadwayi.

Woody už je ale tělem i duší v budoucnosti a připravuje se na natáčení svého dalšího filmu, které propukne 11. července v Římě.  Pracovní název zní Bop Decameron a film by měl do určité míry být Boccacciovým Dekameronem inspirován. Stopáž bude rozdělena do čtyř naprosto oddělených povídek, ve dvou budou vystupovat americké postavy, ve dvou italské (a měly by italsky také mluvit). Exitstuje určitá možnost, že je snímek inspirován povídkovým filmem Boccaccio 70, na kterém se mimo jiných podíleli režiséři Visconti a Fellini.

Woody stačil tisku ještě prozradit, že jeho nový film by měla být čistokrevná komedie, a že si v ní po dlouhé době také zahraje. Naposledy se objevil ve filmu Sólokapr před pěti lety! Další obsazení je neméně hvězdné. Zatím se upsali Roberto Benigni, Penelope Cruz, Ellen Page, Jesse Eisenberg a Alec Baldwin.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest