Danny Boyle chystá thriller s Michaelem Fassbenderem

Danny Boyle chystá thriller s Michaelem Fassbenderem | Fandíme filmu
Jak se bude film jmenovat a o čem bude?

Danny Boyle, držitel Oscara za Milionáře z Chatrče, letos opět nominovaný s filmem 127 hodin, má v nejbližší budoucnosti opravdu napilno. V Londýně režíruje divadelního Frankensteina (měl jsem šanci vidět a jde opravdu o vynikající hru) a ke konci roku už se musí naplno pustit do příprav Olympijských her 2012, pro které chystá úvodní ceremoniál. Přesto se mu na podzim podaří stihnout ještě krátké natáčení komorního thrilleru. Podle serveru Deadline se snímek bude jmenovat Trance (Trans), zatímco The Hollywood Reporter používá pro označení filmu množné číslo – Trances.

Jedná se o remake televizního filmu Trance z roku 2001, ve kterém se asistent z aukční síně spojí s gangem lupičů a pomůže jim ukradnout drahocenný obraz. Během útěku se ale udeří do hlavy a zapomene, kam kořist ukryl. Lupiči pojmou podezření, že amnézii jenom hraje a najmou na něj hypnotizérku, která má za úkol proniknout do jeho mysli. Server Deadline dále uvádí, že by mělo jít o „temný, drsný a sexy film, jaké byly Boylovy starší snímky Mělký hrob nebo Trainspotting.“.

Distribuci a financování by už tradičně mělo obstarat studio Fox Searchlight, tentokrát ještě ve spolupráci s francouzskou společností Pathé. Do role křiváckého šéfa lupičského gangu by Boyle rád získal Michaela Fassbendra, který vešel do povědomí rolí plukovníka Hicoxe v Hanebných panchartech a rázem je o jeho služby neuvěřitelný zájem. Už letos ho uvidíme v nových X-Menech, příští rok například ve filmu Prometheus, což je oficiální název pátého dílu Vetřelce.  Natáčení „Transu“ začne v září, ještě na podzim má padnout poslední klapka a po skončení příštích Olympijských her se Boyle zavře do střižny, aby byl film v roce 2013 připravený k premiéře.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest