Chappie: Nový trailer opět sází spíš na emoce

Chappie: Nový trailer opět sází spíš na emoce | Fandíme filmu
Chappie střídavě ukazuje svou něžnější a drsnější stránku.

Nejnovější sci-fi režiséra Neilla Blomkampa v sobě kombinuje akční sci-fi zasazenou do slumů, jakou si pamatujeme z jeho předchozích filmů, a poetické probouzení umělé inteligence k životu. To můžeme znát zase pro změnu třeba z Číslo 5 žije nebo z Wall-Eho. V minulé upoutávce byla vyzdvihována akční stránka, teď je zase na řadě Chappieho poznávání světa a sebe sama. Tedy, ne že bychom o přestřelky byli připraveni zcela, Chappieho vzepření proti hrozící likvidaci, je stěžejní součástí celého příběhu.

Sám Blomkamp udělal dobrý dojem Districtem 9, ale většinu fanoušků posléze zklamal s Elysiem. Po snížení očekávání tak má slušnou šanci, že napotřetí příjemně překvapí.

Chappie: Britský trailer

Každé dítě přichází na svět plný příslibů. Chappie je nadaný, speciální, je zázrak. Stejně jako všechny děti podléhá vlivům svého okolí, ať už dobrým nebo špatným. Bude se ale muset spoléhat na své srdce a duši, aby našel svoji životní cestu a stal se svým vlastním pánem. Ovšem je tu jedna věc, která Chappieho odlišuje. Je to robot. Robot, který dokáže myslet a cítit. Příběh jeho života změní navždy způsob, jak se svět dívá na roboty a lidi. Film zrežíroval Neill Blomkamp. Hrají: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Yolandi Visser a Ninja. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5.3, 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest