Vetřelec bude znovu uveden i v našich kinech

Vetřelec bude znovu uveden i v našich kinech | Fandíme filmu
Legendární klasika Ridleyho Scotta se dočká obnovené premiéry a na své si přijdou i diváci v Česku.

Pokud jste tuto zprávu ještě nezaregistrovali, v klidu se usaďte, protože nás, fanoušky sci-fi tahle zpráva jednoduše uzemnila. Vetřelec, legendární film režiséra Ridleyho Scotta, se bude promítat měsíc v kinech, a jednou z prvních zemí, kde se tak stane, bude Česká republika! Konkrétně půjde o režisérský sestřih Ridleyho Scotta z roku 2003, který u nás vyšel na Blu-ray a DVD. Ve filmu tak neuvidíme žádné nové záběry, což však stěží bude někomu vadit - vždyť se jedná o film, který asi málokdo z nás měl možnost v kině vidět (naposledy byl regulérně v sálech počátkem 80. let, pak už jen tu a tam v jednotlivých biografech, takhle masově nikdy).

Práva na uvedení Vetřelce získala společnost APK CS (Asociace provozovatelů kin - Cinema Service). Vetřelce v našich kinech uvidíme, jak již bylo řečeno, celý měsíc, od 19. února do 19. března letošního roku. Od začátku ledna funguje oficiální facebooková stránka, kde se dozvíte vše podstatné. Kromě toho APK uveřejnila mapu kin, kde Vetřelce uvidíme. Pokud na ni své kino nenajdete, nezoufejte – mapa je stále průběžně aktualizována, a kina by měla přibývat.

Na závěr přikládáme oficiální trailer, který dokáže tu správnou atmosféru navodit i beze slov. Určitě na něj koukněte, a v diskuzi dejte vědět, jestli se na nerovný souboj Ellen Ripleyové s xenomorfem na velkém plátně půjdete podívat. Klasika z roku 1979 si to nepochybně zaslouží. Pro čtenáře z míst, kam Vetřelec nedoputoval, mám dole pod článkem alespoň odkazy na DVD a Blu-ray.

Vetřelec opět v kinech - trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest