Vice: První trailer na sci-fi thriller s Brucem Willisem

Vice: První trailer na sci-fi thriller s Brucem Willisem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bruce Willis nahání uprchlého ženského androida, který se stal trnem v oku jeho zvráceného byznysu.

Vítejte na místě zvaném Vice, kde si můžete, pokud máte dost peněz, splnit svou nejniternější představu jakéhokoliv druhu. To vše bez zákonů, bez pravidel a bez následků, protože se vyřádíte na androidech, kterým je po posloužení klientům udělán restart paměti. Ovšem u jednoho ženského androida vlivem chyby vzpomínky nezmizí. To by mohlo „zábavní“ společnost ohrozit nebo ji rovnou zničit. Další podrobnosti o ději najdete ve starší novince.

V hlavních rolích ve snímku Vice uvidíme Bruce Willise, jakožto šéfa organizace, androida něžného pohlaví si zahrála Ambyr Childers (Ray Donovan) a určitě musíme zmínit i Thomase Janea (Punisher, Hung), v roli vyšetřovatele. Režie se chopil Brian A. Miller, který během svého dosavadního působení ve filmovém průmyslu nebyl zrovna zárukou kvality. S Willisem letos natočil The Prince, což není žádné veledílo, předtím natočil třeba Policajta na odpis nebo Dům u vycházejícího slunce. Americká premiéra je ohlášena na 16. 1. 2015.

Je sice fajn, že v ukázce se to akcí jen hemží, ale zatím vypadá celkem průměrně a moc jí nevylepšuje ani hlavní herecké trio. Přesto se traileru nedá upřít spád. Snad z toho nevzejde nudný film poslepovaný sterilními akčními scénami. Co říkáte na upoutávku vy?

Vice - První upoutávka

 

 

Galerie: 2

Vice: První trailer na sci-fi thriller s Brucem Willisem | Fandíme filmu Vice: První trailer na sci-fi thriller s Brucem Willisem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest